Absolutely adore this bronzer!

Jedna od Lancômeovih zvijezdi ovog ljeta je bronzer i rumenilo Belle de Teint Bronzer & Blush iz limitirane kolekcije Summer Swing, a odnedavno je našao mjesto i u mojoj kozmetičkoj kolekciji:)

Osim što me oduševio vrhunski dizajn s dozom mediteranskog šarma, predivna kutijica na kojoj dominira tirkizna boja koju oduvijek obožavam, ovaj kozmetički bonbon je moj ljetni must have proizvod bez kojeg ljeto ne bi bilo isto.

Mene je osobno bacila s nogu ta perfektna prilagodljivost tenu i efekt trenutne blistavosti. Definitivno prva pomoć za umornu, neispavanu kožu tijekom ljeta. Vrlo prirodno, a dobijete onu nježnu ljetnu blistavost i baršunasto mekani izgled.

Dovoljno je da ga se stavi samo malo na jagodice i viola, premda ja kada naiđem na divan proizvod poput ovoga, onda se ne mogu zaustaviti, pa stavim malo na bradu, malo na obraze, malo po čelu…čista ovisnica. Ne držim se svih onih pravila nanošenja obzirom na oblik lica.

Moj primjerak koji možete vidjeti na slici je  BELLE DE TEINT 02.

Čim ga otvorite izgleda obećavajuće i opravdava sva očekivanja! Vjerujem da je ljetni favorit mnogim damama:) Meni se naprosto sviđa kako izgleda na meni i koliko mi daje taj zdravi sjaj!

I da ne zaboravim, ove divne naušnice, ogrlica i prsten su iz kolekcije OXETTE!

Ana Mišić