ŠTO AKO ZNANOST O MIKROBIOMU MOŽE OTVORITI PUT KA JAČOJ I ZDRAVIJOJ BARIJERI KOŽE?

Lancôme predstavlja novo doba njege kože pružajući svim ljubiteljima Lancôme proizvoda naprednu znanost o mikrobiomu kroz prvi svjetski virtualni simpozij.

23. listopada 2020., – Lancôme je domaćin prvog virtualnog simpozija o njezi kože, posvećenog znanosti o mikrobiomu. Kao stručnjak u tom području, Lancôme se obraća sudionicima iz više od 20 zemalja, predstavljajući im najsuvremenije saznanja na području znanosti o mikrobiomu.

“Inovacije sa ženama i za žene su oduvijek bile naša pokretačka snaga. U današnje vrijeme, uloga vodeće kompanije kao što je Lancôme jest da približi znanost svim kupcima omogućujući im donošenje vlastitih izbora na temelju pruženih informacija. Današnjim virtualnim simpozijem, Lancôme okuplja međunarodne stručnjake kako bi predstavio najnovija znanstvena istraživanja na području mikrobioma te njegov izniman potencijal u stvaranju jače i zdravije barijere kože.’’ govori Françoise Lehmann, Lancôme Global Brand President.

U svojoj posvećenosti kupcima, kako bi oni doista upoznali potrebe svoje kože kroz tehnološke napretke i stručnost, Lancôme je okupio vodeće stručnjake za znanost o mikrobiomu iz cijelog svijeta: Dr. Annie Black (PhD – Lancôme International Scientific Director), Pr. Richard Gallo (Odjel dermatologije, Sveučilište u San Diegu, California, USA), Pr. Patrick K.H. Lee (Pomoćnik profesora, Sveučilište u Hong Kongu), Prof. Ahmad Khodr (L’Oréal Napredna istraživanja) i Marine Pegeon (Lancôme Laboratoriji). Zajedno su došli do saznanja kako znanost o mikrobiomu može utjecati na jaču i zdraviju barijeru kože.

Tajna zdrave kože

Nakon 16 godina istraživanja, kao predvodnik na području znanosti o mikrobiomu, Lancômeov prvi virtualni simpozij naglašava kako je funkcija barijere kože ugrožena zbog načina života kakvim danas živimo.

Funkcija barijere kože sada doseže novu razinu važnosti, sve veći broj istraživanja dokazuje koliko je važno ojačati oslabljene funkcije kože kao i njezin mikrobiom.

Moćan, ali ne i neshvatljiv; mikrobiom je mnogima neotkriveno područje kada se radi o zdravoj koži. Lancôme predstavlja novu viziju u području njege kože, obogaćujući klijente znanstvenim saznanjima koja su im potrebna za očuvanje zdrave kožne barijere.

Lancôme Advanced Génifique, dokazano osnažuje mikrobiom kože

Lancômeov ikonični serum, Advanced Génifique predstavlja vrhunac 16 godišnjeg istraživanja. Suradnja s 23 globalna znanstvena stručnjaka, provedene 62 kliničke studije, objavljena 21 međunarodna znanstvena publikacija, dovelo je do prikupljanja više od 500 milijuna podataka.

S Advanced Génifique serumom, Lancôme nije samo pokretačka snaga stručnosti o mikrobiomu, već predvodi put učinkovitoj njezi kože. Usavršen jedinstvenim kompleksom 7 pre i probiotičkih frakcija, Lancômeov najpoznatiji serum Advanced Génifique za sve tipove kože i za sve dobne skupine, dokazano jača mikrobiom kože i pomaže u obnavljanju kože čak do 77% brže – već od nanošenja prve kapljice.

Svaka kapaljka sadrži 30 milijuna pre i probiotičkih frakcija, što je optimalna doza potrebnih nutrijenata za svakodnevnu njegu kože te njen mikrobiom. Koža se brže obnavlja. Nakon samo jedne bočice koža je blistavija, jača i izgleda mlađe.