Prema istraživanjima najveći broj nezgoda ili nesreća ljudima se događa u njihovu domu, od čega se 70 % nezgoda događa u kupaonicama.u
Jednim od sloganom Izbacite kadu, ubacite tuš! predstavlja se domaća tvrtka KupaonCo (kupaonco.hr) koja je specijalizirana za izmjenu kupaonskih kada tuš prostorom. I to u roku od jednog dana. Tvrtka na našem tržištu djeluje već 6 mjeseci i iza sebe ima bezbroj realiziranih projekata.
KupaonCo nije samo čarobnjak koji jednim potezom rješava probleme u svakodnevnom životu, već je riječ o dobro ustrojenoj tvrtki u kojoj vrsni znalci vodoinstalaterskih i montažerskih radova  s lakoćom  najzahtjevnije izazove pretvaraju u stvarne mogućnosti. Budući da djelatnici tvrtke imaju ogromno iskustvo, a u radu se koriste najmodernijim alatima i strojevima, kompletni posao se zahvaljujući mobilnoj radionici odvija u manje od 24 sata u što je uključeno  potrebno vrijeme prilagodbe ugradbenih elemenata, uklanjanje prašine ili odvoza zamijenjene galanterije.

Najveća vrijednost cijelog projekta zasniva se na činjenici da je većini ljudi daleko jednostavnije i  praktičnije koristiti tuš prostor ograđen staklenom stijenom te u kratkom roku obaviti dnevnu higijenu. Teže pokretnim osobama, ali i osobama treće životne dobe, kade za kupanje su uglavnom nepristupačne ili bez tuđe pomoći gotovo neupotrebljive.

Prema istraživanjima najveći broj nezgoda ili nesreća ljudima se događa u njihovu domu, od čega se 70 % nezgoda događa u kupaonicama. Takve, izrazito nepredvidljive i opasne situacije, uzrokovane su nespretnim padom koje primjerice kod osoba u trećoj životnoj dobi u 50 % slučajeva završavaju prijelomima. Nedostupne prihvatne ručke ili sklizak pod označeni su kao elementarni razlozi ovakvih nezgoda, a jedino prihvatljivo rješenje kojim je moguće spriječiti takve neželjene situacije je ugradnja tuš kabina.
S druge strane, tuš prostori su daleko jednostavniji za održavanje naročito zbog dostupnih sredstava za održavanje istog prostora, ali i onog najvažnijeg čimbenika da se tjelesno ne treba izlagati nikakvim velikim naporima u održavanju kupaonskog prostora.

Najveća prepreka u procesu zamjene kuponskih kada tuš prostorom ljudima je vrijeme trajanja tog pothvata. Uobičajeno je da takvi građevinski zahtjevi iziskuju veći broj različitih majstora, čišćenje, nemogućnost korištenja kupaonice i inkomodiranje ukućana i to tjednima, na koliko se oduži proces adaptacije.
Stoga je najveća komparativna prednost tvrtke KupaonCo u kvaliteti i garanciji izvedbe, ali prvenstveno što se uz prethodni dogovor s investitorom i analizu postojećeg stanja zamjena kupaonske kade s tuš prostorom obavlja doslovno u manje od 24 sata, a po završetku montaže i adaptacije prostora, dakle u istom danu, ukućani se odmah mogu koristiti svojom kupaonicom.

Više informacija o tvrtki KupaonCo i njihovim uslugama možete pronaći na službenoj web stranici: www.kupaonco.hr ili direktno na broj telefona: 01/ 6 13 13 13