Gornji dio karirani 341,00 kn, donji dio karirani 303,00 kn, jednodijelni kostim na pruge 760,00 kn, Jednodijelni karirani kostim 904,00 kn, top na prugice 341,00 kn, donji dio na prugice 265,00 kn

Donosimo savjete kako odabrati pravi kupaći kostim

Gornji dio 417,00 kn, donji dio 303,00 kn, haljina 455,00 kn, gornji dio 341,00 kn, donji dio 341,00 kn

Pri odabiru kupaćeg kostima važno je dobro poznavati svoje tijelo i ono što vama najbolje odgovara. Treba imati na umu kako svoje prednosti naglasiti, a mane neutralizirati i tada ćete odabir kupaćeg kostima pretvoriti u zabavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PALMERS (@palmers.official)

PALMERS vam u tome uvelike pomaže jer svojim kupaćim kostimima naglašava ljepotu ženskog tijela, a odabir određenog modela ističe vaše samopouzdanje. Veliku ulogu u optičkim varkama igraju i uzorci kojih ove godine PALMERS nudi u raznim varijantama. Cvjetni, osvježavajući uzorci ove godine posebno su popularni, a ako želite naglasiti male grudi tada birajte modele s volanima na košaricama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PALMERS (@palmers.official)

Vječno popularne prugice mnogi se ustručavaju nositi, ali one vam zapravo mogu pomoći u naglašavanju vaših atributa. Okomite linije produljit će vašu siluetu, a horizontalne će dodatno naglasiti širinu stoga njih birajte ako imate manje grudi jer će ih vizualno povećati čak za jedan broj. U slučaju da ne želite naglasiti grudi, okomite pruge bit će sjajan izbor. Također, boje igraju veliku ulogu, stoga zapamtite da će tamnije pruge smanjiti širinu, dok će je svjetlije vizualno naglasiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PALMERS (@palmers.official)

Bez obzira na trendove klasični kostimi odlična su investicija, a jednodijelni modeli ponovno se nameću kao vječni klasik jer laskaju svakoj figuri. Jednostavni i udobni sportski modeli uvijek su ‘in’ dok profinjenost donose modeli s dodacima, poput remena koji naglašava struk. Crno-bijeli modeli također se ubrajaju u svevremenske uzorke tako da s njima ne možete pogriješiti. Bez obzira je li riječ o jednostavnom ili nešto maštovitijem modelu, crno-bijeli kupaći kostimi nikad ne izlaze iz mode.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PALMERS (@palmers.official)

PALMERS muška publika u ponudi može pronaći raznobojne modele kupaćih gaćica koje osim na izgled, veliku pažnju polažu i na kvalitetu materijala. Muškarac se ne smije osjećati sputano u kupaćim gaćama zato je važno da kupaće gaće budu udobne i fleksibilne. Također, ako želite vizualno smanjiti obujam stražnjice, odaberite tamnije boje, no ako želite istaknuti određene dijelove tijela, svijetle boje privući će pozornost na njih i dodatno ih istaknuti. Osim što su najudobnije, kupaće gaće krojene kao bokserice pružaju odličnu potporu te pristaju svakom tipu muškog tijela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PALMERS (@palmers.official)

Aktualna kolekcija PALMERS olakšava vam potragu za savršenim kupaćim kostimom, a također u svojoj ponudi ima i odjeću za plažu te obavezni pareo. Zato uživajte u ljetnim avanturama uz kupaće kostime iz PALMERS kolekcije!