Kroz kultni ženski miris Si i sa Cate Blanchett u glavnoj ulozi, Armani beauty je predstavio novi video za HOLIDAY kampanju 2020.

Ovih vam blagdana Giorgio Armani pruža čaroliju i maštu u novom filmu nadahnutom duhom svoga kultnog ženskog mirisa Sì. U glavnoj je ulozi oskarovka Cate Blanchett, globalna ambasadorica Giorgio Armani beauty brenda, a sam film zrači očaravajućom, hirovitom privlačnošću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Armani beauty (@armanibeauty)

Iskustvo gledanja ovog filma slično je sreći koju osjećamo kod otvaranja poklona. U filmu Cate Blanchett kreće na maštovito, radosno putovanje kroz niz različitih estetskih svjetova, od kojih svaki odgovara jednom od slova u imenu „ARMANI”.

Snimljen pod redateljskom palicom francuske redateljice Fleur Fortuné, koja je režirala najnoviji film za miris Sì 2019., instinktivni ritam novog FILMA vodi gledatelja od jedne vizualno privlačne scene do druge.

Ovaj je svijet inspiriran prepoznatljivim bojama brenda Giorgio Armani pa tako prevladavaju bogata crvena i bujna zlatna sa sjajnim šljokicama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Armani beauty (@armanibeauty)

Za zvučnu podlogu odabran je remiks hita „You Don’t Own Me” iz 1963. američke pop pjevačice Lesley Gore.

Blagdansko raspoloženje brenda Armani beauty pretočeno je u novu elegantno odvažnu kampanju za medije koju je pripremio Tom Munro. Istovremeno predstavljajući gracioznost i snagu, Cate Blanchett u kampanji nosi haljinu iz kolekcije Armani/Privé tamnocrvene boje.

Kao deklaracija o slobodi, ljubavi i životu, miris Sì slavi hrabrost žena, potičući ih da pišu vlastita pravila i žive život punim plućima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Armani beauty (@armanibeauty)