Movember je krenuo. Evo što trebate znati!
Krenuo je Movember, mjesec u kojem muškarci diljem svijeta puštaju brkove i brade s ciljem podizanja svijesti o raku prostate, jednoj od najčešćih zloćudnih bolesti kod muškaraca.
Unazad 15-ak godina, Movember je postupno prerastao u globalnu hvalevrijednu akciju, a ne izostaje niti dobre muške zabave. Početak mjeseca svaki Movember muškarac uključuje se u akciju sa čistim licem, a onda pušta i njeguje svoje brkove i bradu. Također, svaki sudionik mora se ‘ponašati kao pravi gospodin’. I to je zaista super stvar jer mislimo da smo svi barem nekoliko puta susreli brkate muškarce koji su bili daleko od ‘gentlemena’. I zato mijenjajte povijest, podržite Movember sa stilom!

A na kraju mjeseca, vratite svoj stari izgled, obrijte se ili iskoristite svoju naraslu bradu za novi ‘look’.

Sretan vam rani Movember, gospodo!

A za sve koji će tijekom Movembera puštati brk i/ili bradu Pevex je osigurao popust od 20%!. Stoga, pusti brk da ti život ne bude mrk i iskoristi uštedu od 20% NA APARATE ZA UREĐIVANJE BRADE!
Požuri, jer promocija traje od 02.11. do 30.11.2020.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 30. studenog je Anamarija Glavinić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!