U današnje doba viđamo sve više reboot i remake filmova, ali i serija. Stoga ne čudi što je osvježena i jedna od najpopularnijih serija 80-ih godina prošlog stoljeća „Dinastija“, koju su obilježili preljubi, rivalstva, ali i snažni, ženski likovi britkog jezika.

Bezvremenski stil koji smo vidjeli na glumicama „Dinastije“ nije zaobišao ni hrvatske blogerice i influencerice. U nastavku donosimo tri modne kombinacije koje kao da su izašle s pozornice ove popularne serije, koja je postavila visoke modne standarde.

Mala ružičasta haljina

Umjesto crne, ovog proljeća nosi se mala ružičasta haljina koju u „Dinastiji“ možemo vidjeti na Amandi Carrington (Elizabeth Gillies). Klasičnu ružičastu haljinicu možemo vidjeti i na Pauli Sikirić koja je svoj outfit začinila perjem u istoj boji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli #ŠIKSIK (@paulasik)

Odijela s pomakom

U jednoj od epizoda „Dinastije“ Dominique Deveraux (Michael Michele) nosi crno odijelo na bijele prugice. Iako klasični komad odjeće često viđamo u formalnim prigodama, Ella Dvornik je dokaz kako ga možemo pretvoriti u zabavan, svakodnevni outfit.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Životinjski uzorak

Životinjski uzorak možemo primijetiti u nekoliko epizoda „Dinastije“, pogotovo na Amandi Carrington (Elizabeth Gillies). No, ovaj uzorak nije rezerviran samo za hrabre ljubitelje mode koji vole eksperimentirati. Lana Jurčević pokazala je kako jedan naizgled odvažan uzorak možemo ukomponirati u dnevni outfit.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Četvrtu sezonu „Dinastije“ gledajte u svibnju na FOX Life kanalu.