NYX PROFESSIONAL MAKEUP donosi sve što ste ikada poželjeli u makeup torbici!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP donosi novitete koje će oboriti s nogu sve zaljubljenice u šminku!

3 STEPS TO SCULPT paleta za konturiranje je nezaobilazna u kolekciji svake osobe koja obožava šminku.
Dostupna u 4 različite kombinacije boja, svaka paleta sadrži 3 posebno odabrane nijanse za konturiranje, naglašavanje i osvjetljavanje.

Ovi kremasti kompaktni puderi se međusobno savršeno stapaju za efekt veoma definiranih i naglašenih crte lica.

SAVJET STRUČNJAKA:
Nanesi najtamnije nijanse na dijelove koje želiš definirati, svijetlije mat nijanse na dijelove koje želiš naglasiti, a highlighter koristi za najviše točke lica.

CONTOUR INTUITIVE PALETTE će vam pomoći da istaknete svoje omiljene karakteristike u briljantnim bojama uz pomoć nove Contour Intuitive palete koju čine sjenila za oči, rumenilo, bronzer i highlighter.
Pomiješaj i kombiniraj bilo koju od 6 visoko pigmentiranih sjenila za oči, 2 highlightera i rumenilo za konturiran izgled poput profesionalca.
Dizajnirana da se prilagodi svakom tipu kože, Controur Intuitive paleta je dostupna u 5 različitih kombinacija boja.

Nježnu rozu nijansu kombiniraj s mediteransko plavom, ili s bojom breskve za smjeli izgled, a oči istakni nježnim bež nijansama i metalik brončanom nijansom s primjesama neonskih nijansi. Rumenilo, highlighter i bronzer u nježnim rozim i zlatnim nijansama dat će savršen sjaj licu.

SAVJET STRUČNJAKA:
Tamnije nijanse u paleti koristite za postizanje dubine, a blaži tonovi će biti od pomoći za naglašavanje i osvjetljavanje. Rumenilo nanesite četkicom na obraze, a highlighter na najviše točke svog lica, kao što su vrh nosa i obrazi.

SUPER CLIQUEY MATTE LIQUID LIPSTICK
Neodoljiv izgled usana pruža novi Super Cliquey Matte tekući ruževi za usne! Ovaj tekući ruž uz pomoć klika boja usne u divne mat boje. Nanosi se veoma
lagano i pruža odličnu pokrivenost i svježinu svakim korištenjem. Dostupan je u 12 pigmentiranih mat nijansi koje idu od prirodnih nude i
koraljnih nijansi do jakih vrelih tonova.

SAVJET STRUČNJAKA:
Savjet stručnjaka: Dovoljno je nanijeti 1 ili 2 sloja Super Cliquey Matte tekućeg ruža za usne jer će i to biti dovoljno!

LIQUID SUEDE METALLIC MATTE CREAM LIPSTICK POWDER
Tražili ste, a NYX Professional makeup je kreirao!  Omiljeni Liquid Suede tekući ruževi za usne sada dolaze u vrelim metalik tonovima s mat završnim efektom. Liquid Suede tekući ruževi za usne su pigmentirani i intenzivni.
Dostupni u 12 nijansi, ovi tekući ruževi za usne daju autentičan izgled sa svakim nanošenjem.

SAVJET STRUČNJAKA:
Nanesi direktno na usne od sredine ka uglovima.

PRECISION BROW PENCIL
Nova Precision Brow olovka za obrve daje efekt savršeno oblikovanih obrva!
Jedan kraj ove olovke služi za precizno iscrtavanje obrva, dok je drugi kraj u obliku četkice namijenjen za njihovo raščešljavanje i oblikovanje.
Dostupna je u 8 različitih nijansi koje se odlično stapaju s prirodnom bojom obrva.
Postizanje definiranog izgleda obrva nikada nije bilo lakše!

SAVJET STRUČNJAKA:
Iscrtaj svoje obrve koristeći olovku, zatim popuni prazne dijelove te za kraj odabranu nijansu
utapkaj u prirodnu boju obrva. Četkicu koristi za oblikovanje.

STROBE OF GENIUS HOLOGRAPHIC STICK
Ovaj kremasti highlighter sadrži sjajne čestice i osvjetljava lice na poseban način.

SAVJET STRUČNJAKA:
Nanesi proizvod na najviše točke svog lica, kao što su jagodične kosti, vrh nosa i usana za veličanstveni sjaj.

THAT’S THE POINT LINERS
Samo jedan potez je potreban da se zavoli svaki od 7 vodootpornih, crnih, tekućih linera. Uz ove proizvode može se stvoriti savršeno precizan izgled na 7 različitih načina. Svaka olovka ima specifičan aplikator za postizanje maksimalno preciznog izgleda. Uokviri svoje kapke za postizanje kako prirodnog, tako i smjelog, dramatičnog izgleda.

Ono što razlikuje ovaj liner od drugih je preciznost aplikatora koji je dizajniran da veoma lako pristupi unutrašnjem uglu oka i donjem kapku.

Midas Widget

Ostavite komentar