Svi se možemo složiti kako se potajno nadamo da ćemo jednog dana dobiti paket proizvoda ili blagdansku kutiju mega popularnih Kardashianki.  Ne samo kako bi se dodatno približili njihovoj svakodnevici, već i da imamo priliku među prvima isprobati neke od najekskluzivnijih proizvoda koji se trenutno mogu pronaći na svjetskom tržištu.

Ususret Božiću i sama Kourtney Kardashian je na Youtubeu raspakirala svoju blagdansku poklon kutiju koju je putem svoje popularne platforme Poosh! poslala velikom broju svojih najbližih slavnih prijatelja. Blagdanska kutija pod nazivom “Feeling Good For The Holidays” u kratkom je roku postala veliki hit na Instagramu i posebno oduševila jednim proizvodom.

Bellabeat Ivy doslovno je preko noći postao najdraži poklon ne samo Kourtney već i njenih popularnih sestara Kim i Khloe.  Mali, ali moćan, Bellabeat Ivy  oduševio je i druge poznate dame među kojima su glumica Gabrielle Union, model Miranda Kerr, plesačica i glumica Addison Raee te mnoge druge.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bellabeat (@bellabeat)

“Moram priznati kako ova godina završava u revijalnom tonu. Dućani koje smo otvorili u Parisu, Amsterdamu i Berlinu, samo su najavili spektakle koje smo napokon dočekali. Ponosni smo što je baš Ivy dospio u ruke najpoznatijih žena na svijetu i što su baš one prepoznale prednosti i korist u tome da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika. ” objasnio je osnivač Bellabeat-a Sandro Mur.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bellabeat (@bellabeat)

„Sretni smo što žene diljem svijeta shvaćaju koliko je važno obratiti pozornost na sebe, svoje zdravlje i svoj wellness.  Sve što radite u danu, svaka vaša aktivnost, svaki vaš stres, svaka vaša sreća, odjednom poprimaju dublje značenje. IVY pametan nakit daje dublje značenje svakom vašem pokretu i svakom vašem osjećaju. “ dodala je suosnivačica brenda Urška Sršen

Svi znamo da Kourtney ima istančan ukus kada govorimo o wellness proizvodima, te evo nekoliko razloga zašto je upravo  Ivy dio njezine blagdanske poklon kutije:

1) Zapanjujući dizajn odobren od svih trendsetera

vrijeme je da odmah odbacite svoje smart satove za teretanu i zamijenite ih za revolucionarnu Ivy, pametnu narukvicu za praćenje zdravlja stvorenu isključivo za žene kako bi im pomogla živjeti u skladu sa svojim ciklusom, tijelom i umom. Jesmo li spomenuli da je estetski prekrasna i dizajnirana da izgleda kao luksuzan komad nakita?! Ivy možete nositi u teretani ili u kazalištu, od jutra do večeri, a da pritom ne propustite pratiti sve svoje vitalne znakove. “ Uz Ivy i novu odjeću za vježbanje definitivno ste u pravom raspoloženju za postizanje prave novogodišnje forme.” rekla je  Kourtney Kardashian.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bellabeat (@bellabeat)

2) Ivy vam pruža kompletan nadzor nad vlastitim zdravljem i wellness-om

Ivy danonoćno prati zdravlje i životne navike žena i pokazuje prikupljene podatke putem svoje mobilne aplikacije. Uređaj prati vitalne zdravstvene podatke, životne navike i ciklus, pružajući savjete za usmjeravanje žena da bolje upoznaju svoje tijelo i ostvare optimalnu dobrobit.

Predstavlja dvije vrste podataka za korisnice:

Spremnost daje uvid u to kako tijelo reagira na vježbe, posao, san, obavljanje poslova, roditeljstvo…

Wellness prati svakodnevne navike kao što su aktivnost, san, hidratacija kao i aktivni rad srca te kako oni utječu na tijelo i um.

3) Ivy prati i vaš menstrualni ciklus

Najuzbudljiviji dio do sada je to što su svi podaci povezani sa ženskim ciklusom koji se prati  kroz takozvani odjeljak My diary. My diary bilježi menstrualni ciklus kroz raspoloženje, simptome i još mnogo toga, kako bi žene uvijek bile svjesne svake faze svog ciklusa.

4) Ivy su dizajnirale žene za žene

Posebno dizajniran za žene i žensko tijelo Ivy putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo.

5) Uz Ivy dolazi i „Coach“

Uz Ivy žene automatski dobivaju besplatno članstvo Coach Premium koje funkcionira kao vaš osobni vodič-trener, a sve na temelju Bellabeatovog medicinskog tima koji stoji iza svih sadržaja u aplikaciji. Trener uključuje ženski mjesečni ciklus kao temeljnu bazu za svoje uvide i preporuke – pomno prati faze menstrualnog ciklusa kako bi pružio personalizirani holistički wellness sadržaj. To znači da konačno postoji vodič koji ženama može predložiti što jesti, vježbati ili koju meditaciju odraditi u svakoj fazi ciklusa.

#bellabeat #ivy #kourtneykardash #sandromur #urskasrsen #christmasgifts2021