Pridružite se veseloj turneji Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske te doživite topli blagdanski ugođaj na nekoj od 11 postaja diljem Hrvatske

4 prosinca 2023. – U srijedu 6. prosinca, s ciljem širenja pozitivnog blagdanskog duha i uveseljavanja najmlađih, Kamion Djeda Mraza kreće na veliku božićnu turneju Hrvatskom.

Na putu dugom 2.500 kilometara zaustavit će se u 11 gradova i biti pozornica zabavnoj i edukativnoj predstavi “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.

Blagdanski dekoriran kamion s pokretnom pozornicom na kojoj će se izvoditi interaktivne predstave prolazit će svim većim hrvatskim gradovima u periodu od 6. do 22. prosinca. Kamion će se zaustavljati na javnim površinama na kojima će Djed Mraz i njegovi pomoćnici zabavljati djecu i posjetitelje uz prigodnu božićnu predstavu, pjesmu i ples te darivanje Kraš slatkišima i balonima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Auto Hrvatska (@autohrvatska.hr)

Predstave su besplatne i namijenjene djeci vrtićke dobi, kao i učenicima nižih razreda osnovne škole, a glavne teme predstave su božićna radost, humanost, te ljubav prema drugima. Također, s obzirom na 70 godina dugu povijest Auto Hrvatske kao vodeće tvrtke u segmentu prodaje i održavanja osobnih i gospodarskih vozila te njene posvećenosti u promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja, cilj je predstavom na jednostavan i zabavan način podsjetiti djecu na pravilno ponašanje u prometu.

Važan faktor sigurnosti u prometu je i ispravnost vozila pa će ulogu pomoćnika Djeda Mraza ovaj put preuzeti zaposlenici Auto Hrvatske koji će kamion pripremiti za ovu zahtjevnu turneju te mu prirediti i simbolični ispraćaj ispred Poslovnog centra Heinzelova u Zagrebu.

Vesela turneja Kamiona Djeda Mraza počinje u srijedu 6.12. posjetom te darivanjem mališana iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Već sljedeći dan, 7.12. kamion dolazi u Osijek, a nakon čega će posjetiti djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik (9.12.), Varaždin (12.12.), Karlovac (13.12.), Pulu (14.12.), Pazin (15.12.), Rijeku (16.12.), Split (20.12.), Zadar (21.12.), i vratiti se u Zagreb (22.12.).

U svakom gradu organiziran je dolazak kamiona na javnu površinu na kojem će se održati predstava s kostimiranim likovima i Djedom Mrazom te druge zabavne aktivnosti koje će voditi profesionalni animatori.

Ovogodišnje saonice Djeda Mraza je zamijenio kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer s putujućom pozornicom dugačku gotovo 14 metara.

Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri PIK Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.

Turneju možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama Auto Hrvatske: https://www.facebook.com/autohrvatska.hr
https://www.instagram.com/autohrvatska.hr/

Dočekajte Djeda Mraza i budite dio ove vesele priče!