Iako posljednje vremenske prilike to nisu dale naslutiti, ljeto je iza ugla, a s njim i dugo očekivana druženja na otvorenom. Ako imate balkon ili terasu, pravo je vrijeme da iskoristite sav njhov potencijal i stvorite vanjski dnevni boravak kojeg nećete htjeti napuštati. Dok velika terasa nudi brojne mogućnosti za uređenje i stvaranje različitih zona za opuštanje, i mali balkoni od samo nekoliko kvadrata mogu postati šarmantne oaze za uživanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JYSK Hrvatska (@jyskhr)

Neovisno o dimenziji vašeg vanjskog prostora, u JYSKovom asortimanu vrtnog namještaja, možete pronaći sve za uređenje vaše hygge zone u kojoj ćete opušteno dočekati sunčane dane i prave ljetne temperature.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JYSK Hrvatska (@jyskhr)

Krenite s odabirom udobne garniture ili stolaca u kojima ćete se jedva čekati odmoriti na kraju dugog dana. Na ILLERUP vrtnoj garnituri može se ugodno smjestiti pet osoba, a zbog bezvremenskog dizajna i elegantnih detalja, odlično će se uklopiti u svaki vrt ili terasu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JYSK Hrvatska (@jyskhr)

Jedna ili dvije VALLESTRUP lounge stolice bit će dovoljne da vaš balkon od mjesta za odlaganje postane neodoljiva zona za odmor i zabavu. Opremite se i s nekoliko mekanih jastučića, koji će osigurati maksimalnu udobnost i opušten dojam vanjskog prostora.

Uređenje dnevnog boravka na otvorenom gledajte i kao priliku da se zabavite i budete kreativni. Vrt i balkon mogu postati mjesta na kojima ćete otkrivati i njegovati nove hobije poput sadnje biljaka. Dekorativne biljke u visećim ili neobičnim podnim teglama prostoru će dati novu dimenziju, a začinske ćete moći svakodnevno koristiti u pripremi omiljenih recepata.

Najlakši način da vanjski i unutarnji prostor postanu skladna i ugodna cjelina je odabir praktičnog vanjskog tepiha. Igrajte se s uzorcima i bojama te jednostavno dodajte malo topline na vašu terasu ili balkon. Osim vizualnog dojma, pobrinite se da vaša oaza na otvorenom bude i funkcionalna – opremite se laganim prekrivačima, zdjelicama za male zalogaje i šarenim šalicama i iskoristite sunčane dane na najbolji način.