O tome kakva nam je koža i koliko smo zadovoljni našim izgledom ovisi i naše samopouzdanje, a nesigurnost se vrlo lako može vidjeti na licu i odraziti na izgled kože. Masna koža je veoma često problem mnogih žena i upravo ona predstavlja poteškoću prilikom odabira šminke, a pogotovo tekućeg pudera za ovaj tip kože. Poslije istraživanja i isprobavanja različitih proizvoda koji se mogu naći na tržištu, spremni smo, uz konzultaciju s makeup ekspertima, dati odgovor na pitanje: Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Oréal Paris Official (@lorealparis)

Prirodan izgled kože

Kod masne kože veoma je bitno da si potpuno sigurna u rezultat koji postižeš proizvodom koji si izabrala. Puder koji čini kožu glatkom, svilenkastom i mekom je puder koji će ti pomoći zadržati prirodan izgled kože tijekom čitavog dana i on će djelovati kao tvoja druga koža.

Postojanost pudera

Postojanosti je drugi kriterij koji trebaš uzeti u razmatranje prilikom kupovine pudera za masnu kožu. Važno je pronaći dugotrajan puder koji će ostati postojan tijekom čitavog dana i koji ćeš moći nositi za vrijeme svih obaveza tijekom dana, pa i trčanja, treninga i sličnih tjelesnih aktivnosti. Znači trudi se pronaći onaj na koga ne utječu znoj, toplina i koji se ne prenosi na odjeću.

Mat pokrivenost

Jedan od najgorih scenarija od kojeg strahuju svi oni koji imaju masnu kožu, je da čak i poslije šminkanja sjaje u licu i to u onom najvažnijem trenutku kad je od presudnog značaja da izgledaju besprijekorno. Da bi ujednačila boju i teksturu kože, spriječila suvišan sjaj, a proširene pore učinila što manje vidljivim, potreban ti je puder koji možeš koristiti svaki dan i koji neće ostaviti masne tragove na koži.

Onaj pravi – L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Oréal Paris Official (@lorealparis)

Tekući puder koji ispunjava sve navedene kriterije, definitivno je nova formula L’Oréal Paris Infallible 24H-Matte. Njegova formula namijenjena masnoj koži, pružit će ti savršenu mat pokrivenost koja je postojana tijekom cijelog dana. Tajna nove formule leži u specijalnoj tehnologiji kombiniranja seruma za zaglađen i matiran izgled kože s visokom koncentracijom pigmenata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Oréal Paris Official (@lorealparis)

Uz ovaj proizvod ćeš dobiti upravo onu postojanost za kojom si tragala do sad, jer je on postojan i do 24 sata. Ovaj tekući puder namijenjen je masnoj koži, vodootporan je, a svidjet će ti se to što na njega ne utječu ni vlažnost zraka, znoj i što se ne prenosi na odjeću. Osim toga on sadrži i SPF 18, koji je tu da te zaštiti u sunčanim danima.

Možeš biti sigurna u svoj savršen izgled tijekom cijelog dana. Koža će ti biti zahvalna, a okolina će primijetiti tvoje samopouzdanje i zadovoljstvo i sve to samo zato što si konačno pronašla pravi puder za masnu kožu.

Dodatno, za prikrivanje nesavršenosti, upotpuni look uz L’Oréal Paris Infaillible more than concealer. Infaillible više od korektora pruža potpunu pokrivenost, prirodan izgled za dio ispod očiju ili cijelo lice.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 1. prosinca je Martina Čavić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!