Žene smo i poznate smo po tome da često mijenjamo svoja raspoloženja. Nekada se osjećamo divlje i neobuzdano, drugi put mazno, sljedeći opet romantično…iskreno i nama je taško sve to pratiti, no zamislite tek kako je muškarcima koji nas ionako nikako ne shvaćaju.

Donosimo vam nekoliko poteza kojima ćete svome muškarcu dati do znanja što želite te kako se osjećate.

Osjećate li se sramežljivo?

Nekako se danas ne osjećate seksi? Tada je pravo vrijeme da obučete baš onu haljinicu koju ste kupili, ali je još niste imali priliku nositi, čipkaste tangice, koje pomaknete u stranu i sjednete mu u krilo. Bez obzira na daljnji tok događaja, neka i on ne skida previše sa sebe.

Danas ste raspoloženi baš za nježnost.

Legnite mu na rame, igrajte se po njegovim prsima i ispisujte mu poruke poput, „Sladak si“, „Baš si seksi“…Neka pogađa što ste mu napisali, a on neka na isti način uzvrati vama pisajući vam po leđima.

Strpljenje vam je jača strana

Jeste li ikada probali odgoditi orgazam? Pa sada je pravo vrijeme za to. Kada dođete do samog ruba, stanite, sačekajte pola minute, a zatim sve to ponovite dva do tri puta.

Slušat ćete njegove zapovjedi.

Pokoriti ćete se njegovim željama, ali svejedno, recite mu da vam zaveže ruke iza leđa ili za uzglavlje kreveta prije nego vas oralno zadovolji.

Romantika u venama?

Nema ljepše nego romantičnu večer započeti uz upaljene svijeće, nježnu glazbu i laganu masažu.

Mladost-ludost, nebitno.

Ako vam je dosadno, malo ludosti nikada nije na odmet. Prozor i doggie-style, treba li napomenuti još nešto? Mislim da shvaćate koliko će ova situacija zapaliti atmosferu.

Danas se osjećate pomalo zločesto? To je sasvim u redu.

Dajte mu do znanja što ga očekuje. Kako? Na putu kući, u trgovini dok nitko ne gleda…uzmite ga za ruku i polako je stavite pod svoju majicu. Uz zločest osmjeh znat će šta ga očekuje kod kuće.

Uz svako raspoloženje dolaze i određene igrice koje njemu daju do znanja što od vas može očekivati.

Stoga, neka vaš muškarac sazna kako se danas osjećate i za što ste raspoloženi, te oboje uživajte u romantičnom maženju ili zločestim igricama.

Ana-Marija Karakaš