Dizajnerski brend Robert Sever i lifestyle portal Journal.hr, osmislili su idealan dizajnerski komad za vruće dane. Riječ je divnom kaftanu s potpisom Roberta Severa koji dolazi u dvije boje, bijeloj i plavoj te je idealan komad u kojem žena može biti chic cijeli dan.

Povodom te suradnje snimljeni su i vizuali na kojima glavnu ulogu ima Iva Balaban.

Ovo je prvi puta da se jedan lifestyle portal odlučio za suradnju sa hrvatskim dizajnerom, no suradnja je bila prirodni nastavak prijateljstva Ive Balaban i Roberta Severa.

„Suradnja Journala s Robertom Severom dogodila se spontano jer se Robert i ja poznajemo od samih početaka. Ovo je bila idealna prilika da zajedno napravimo nešto kreativno i imali smo jednaku viziju ljetnih kaftana. Po prvi puta surađujemo, ali nikako i posljednji, čeka nas još puno lijepih stvari u budućnosti.” izjavila je Iva Balaban, osnivačica Journal.hr-a.

Sve ljubiteljice ugodnih, a opet chic kaftana oduševit će se posebnom pogodnosti u MasterCard® Design in Croatia Expo + Shopu u Dubrovniku. Naime, sve korisnice MasterCard i Maestro® kartica ostvarit će popust od 10% pri kupovini ovog odjevnog komada.

Zašto je baš kaftan idealan za ljetne dane, objasnio je kreativni tvorac Robert Sever:

“Ideja kaftana koji može imati više funkcija je nešto što smo htjeli postići ovim artiklom. On je savršen dizajnerski komad za odlazak na plažu, za zabavu uz koktel, a sa dobrim modnim dodatcima može biti i varijanta za ležeran večernji izlazak. Izrađen je da bude jako opuštene forme, naoko jednostavnog kroja koji odgovara za različite konstitucije tijela. Od visokokvalitetnog pamuka je i u nijansama bijele i plave. Ovaj model je uni veličine i pristaje raznim tjelesnim proporcijama.“ objasnio je Robert Sever.

Fotografije potpisuje Rajna Raguž.