Nakon velike isplate bonusa, JYSKovi zaposlenici u novu godinu ulaze sa značajnim povećanjem primanja

JYSK, danski maloprodajni lanac, kontinuirano ulaže u svoje zaposlene kroz edukacije i školovanja, sustave bonusa, ali i kontinuiranim ulaganjem u povećanje primanja. Tako zaposlene u trgovinama ulaskom u 2024. godinu očekuje prosječno povećanje primanja od 23,5 posto dok će za neke to povećanje iznositi čak 36 posto.

Vesna Kukić Lončarić, Country director za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju, istaknula je da je ponosna na ovo značajno povećanje primanja zaposlenih u trgovinama, bez obzira na poziciju na kojoj rade.

“Naši zaposleni su naš najvrijedniji resurs i trudimo im se osigurati pozitivno radno okruženje, a također želimo da JYSK bude konkurentan poslodavac na tržištu. Pored značajnog povećanja primanja čiji ukupni iznos na godišnjoj razini iznosi nešto više od 1.315.000 €, ponosni smo na činjenicu da naši zaposleni imaju mogućnost ostvariti bonuse ovisno o rastu prometa pojedine trgovine u odnosu na prethodnu godinu. Kroz cijelu 2023. godinu isplaćeni su bonusi u iznosu većem od 780.000 €.”, izjavila je Vesna Kukić Lončarić, Country director za JYSK Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija

Osim povećanja plaća, JYSK je i ove godine uz svoj tradicionalni godišnji party, kada je zatvorio sve svoje trgovine na 2 dana, svojim zaposlenima isplatio i božićnicu u iznosu od gotovo 400€.

Povećanje plaće odražava predanost JYSKa njegovanju pozitivnog radnog okruženja gdje su nagrade sastavni dio poslovanja. U skladu s temeljnim vrijednostima kao što su timski rad, posvećenost kupcu i izvrsnost u poslu, JYSK vjeruje da ulaganjem u svoje zaposlene jača zajednicu te stvara prostor za napredak postojećih zaposlenika, ali i privlačenje novih potencijalnih djelatnika.

Upravo briga o svojim zaposlenima čini JYSK jednim od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a to je prepoznato i u svijetu. To pokazuje međunarodno istraživanje američkog poslovnog časopisa, Forbes, iz 2023. godine u kojem je ispitano 170.000 ljudi iz 55 zemalja, a od sudionika je zatraženo da ocijene tvrtke prema aspektima kao što su imidž, utjecaj na gospodarstvo, razvoj talenata i društvene odgovornosti. Na konačnu listu ušlo je 700 tvrtki koje su dobile najviše ukupnih bodova među kojima je i JYSK.