Promjene su nekada dobrodošle i nužne, a znaju donijeti puno toga lijepoga i zanimljivoga. To je prepoznao i Jure Brkljača, te se poigrao sa trap stilom, u kojem ga do sada nismo imali prilike vidjeti i čuti.

 Svojoj vjernoj publici, ali i onima koji će to tek postati, ovoga puta predstavlja nešto potpuno drugačije. ‘Sve je prolazno’ pjesma je koja će od sutra i zaploviti radijskim eterom, a već večeras imamo prilike uživati u video spotu, koji je definitivno donio određenu svježinu cijeloj priči. ‘Pjesma ‘Sve je prolazno’ je zapravo eksperiment u mom glazbenom stilu i odskače od svega što sam dosad radio. Cilj mi je bio napraviti nešto moderno, svježe i autentično, ali da opet ostanem vjeran sebi. Nadam se da neću iznevjeriti publiku koja me prati sve ove godine.’, poručio je Jure.

Vratimo se malo na spot; koji je snimljen u Beogradu sa produkcijom “filmski studio Avala”, a koji su svojom pojavom na ovom projektu pomogli interpretirati pjesmu na jedan moderan, apstraktan i suveren način. Cijela priča fokusirana je na prolaznosti, prije svega materijalnih stvari, što je i prikazano, a u čemu će vjerujemo publika uživati i to naravno prepoznati.

 Svakako treba istaknuti mladog producenta Mihaela Bluma koji je dao poseban “touch” u aranžmanu i produkciji, a povodom same premijere, rekao nam je, ‘Čim je Jure donio pjesmu, znali smo kako će na kraju zvučati. Sam proces snimanja bio je jako zabavan.Nadam se da ćemo ovim novim singlom proširiti Jurinu publiku i potaknuti druge, mlade izvođače da izađu iz svoje komfor zone i naprave nešto skroz novo i ludo.’