Sve je započelo slučajnim susretom na televizijskom glazbenom showu gdje je moć glazbe učinila svoje i otvorila im put na scenu, ali oformila i dugogodišnje prijateljstvo.

Jure Brkljača i Dino Petrić, čije talente je publika itekako prepoznala i vrednovala, sada su se našli u duetu ”Isti ka i ti”sa kojim kreću u osvajanje radijskih postaja, ”Dino i ja sa zadovoljstvom predstavljamo novu pjesmu ”Isti ka i ti”, jer je ova pjesma rezultat naše dugogodišnje suradnje, prijateljstva i neprospavanih noći , koncerata i nastupa, te predstavlja posebnu uspomenu na sve što smo prošli zajedno. Dino i ja upoznali smo se na jednom televizijskom glazbenom showu i od tada smo ostali nerazdvojni prijatelji do dan danas. ”Isti ka i ti” nastala je u Vela Luci, u hotelu nakon koncerta ”Trag u Beskraju”, u ranim jutarnjim satima. Uživali smo radeći na ovoj pjesmi, a isto tako se nadamo da će i naša publika, najmanje onoliko koliko smo i mi, u procesu njenog stvaranja, te da će osjetiti svu našu energiju i inspiraciju. Neopisivo smo zahvalni svima koji su sudjelovali s nama i pomogli nam u ovom projektu i, iskreno,  jedva čekam da i svi ostali čuju naš uradak”, ispričao nam je Jure Brkljača.

Osim ideje za glazbu, tekst kao i vrhunskih vokala, Jure i Dino novom skladbom donose zaraznu energičnosti koja osvaja već u prvim taktovima slušanja, što je i više nego dokaz odličnog pjevačkog tandema koji tek ima što za poručiti.  Sudeći po svemu, bilo je samo pitanje vremena za ovakvu glazbenu poslasticu, a ništa manje oduševljenje svime nije krio ni Dino Petrić” Pjesma ”Isti ka i ti” plod je dugogodišnjeg prijateljstva Jure i mene, a već jako dugo pričamo o zajedničkoj suradnji, o tome da napravimo pjesmu koja se sada napokon dogodila i ugledala svjetlo dana. ”Isti ka i ti” dogodila se u Vela Luci koja je bila inspirirana koncertom posvećenom Oliveru Dragojeviću, a opisuje naše živote, sve trenutke koje smo uskratili svim ljudima oko nas da bi sebe dali maksimalno glazbi. Jer, glazba je naš život i dajemo sve da živimo taj naš san i da sebe u konačnici kroz pjesme dajemo svojoj publici. Jako sam sretan zbog ove pjesme ”Isti ka i ti” i jako me raduje što je napokon dijelimo sa publikom”. Glazbu za tekst ”Isti ka i ti”, koji je napisao Dino Petrić, osmislili su zajedničkim snagama Jure Brkljača i Dino Petrić, a za aranžman i produkciju zaslužan jesvima dobro poznatiMiro Buljan.

Ono što još možemo reći, kako se ovaj dvojac bacio i na snimanje video spota, koji će sigurni smo u potpunosti dočarati ovu cijelu priču, pa nam ne preostaje ništa drugo osim da se strpimo do izlaska istoga, a do tada svi zajedno uživajmo u pjesmi.