Cilj kampanje „HYGGE je tamo gdje je JYSK“ je podsjetiti na dansku filozofiju za stress-free život koja se vodi tezom da treba uživati u sitnicama i trenutcima posvećenim sebi

Ljeto je većini sinonim za opuštanje i odmor. Jesen kuca na vrata, a s ovim godišnjem dobom i mnogo obaveza i zadataka koje jednostavno prizivaju dozu stresa. Vodeći se danskom filozofijom jednostavnosti, uživanja u sitnicama koje život znače JYSK je na društvenim mrežama pokrenuo kampanju „HYGGE je tamo gdje je JYSK“ kojom je cilj podsjetiti na važnost pronalaska svoje stress-free zone; svaki dan neovisno gdje se nalazite.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ljupka Tanevska (@ljupka_tanevska)

Poznata je činjenica da se Danci smatraju najsretnijom nacijom na svijetu, a je li razlog tome njihova filozofija stila i načina života? Tzv. hygge naglasak stavlja na kreiranju malih svakodnevnih rituala koji izazivaju opuštanje, ugodu i sreću i ova se filozofija zalaže za uživanje u malim stvarima, kao primjerice opuštanju uz šalicu čaja, škakljanje s djetetom, omiljenu knjigu ili jednostavno odmaranje s pogledom na šumu uz hrskave keksiće. Hygge je danski odgovor na burn-out, a mi smo provjerili kako su poznate Hrvatice prihvatile ovaj način življenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Kurtela (@petrakurtela)


Danski odgovor na burn-out

Dosada su kampanju podržali brojni influenceri i pojedinci tako što su, uzeli predah u danu i posvetili se uživanju u malim stvarima bez puno planiranja i zauzimanja prostora, a svoje maštovite „hygge kutke“ na njima dragim lokacijama objavili na društvenim mrežama uz #mojHYGGEkutak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A post shared by mycroatianhome (@mycroatianhome)

Bitan je osjećaj a ne lokacija

Povratkom s godišnjih odmora i početkom razdoblja promjenjivog vremena mnogi će poželjeti u svoj dom unijeti malo topline. Kvalitetno i udobno provedeno vrijeme u svom domu ili van njega ključno je za odmor preopterećenog organizma. JYSK i ove sezone ima jedinstveni jesenski asortiman koji naglasak stavlja na balansiranost, mir, ugodu te posvećenost detaljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A post shared by MAKO (@mako.hr)

Kampanja „HYGGE je tamo gdje je JYSK“ potiče kombinaciju hygge trenutaka – osjećaja prostranosti koji se postiže fleksibilnim rješenjima, okruglim oblicima i uz mrvicu boje; stvaranjem smirene atmosfere korištenjem mekanih materijala i malih dekoracija koje prostoru daju osobni dodir.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A post shared by Cellulite Creator (@cellulite_factory)