Započelo je veliko ljetno sniženje u Froddo trgovinama! Moderne šarene sandale Gioseppo i Yokono za žene mlade u srcu, kao i klasične sandale Paul Green za sve one koje njeguju jednostavniji look, na sniženju su od 30% do 40%.

sandale YOKONO, udobne i šarene BIO sandale nastale su u savršenom skladu s prirodom, izrađene su od biorazgradivih materijala i osiguravaju zdravlje stopala pružajući im udobnost, istovremeno čuvajući okoliš. Lako su nosive i prikladne za sve dnevne aktivnosti.

GIOSEPPO, modernu obuću mediteranskog stila, također porijeklom iz svjetske prijestolnice dizajna, nogometa i mode – Španjolske, odlikuje mekoća materijala, vrhunski dizajn i žarke boje koje karakteriziraju samopouzdanje i unutrašnji mir.


PAUL GREEN,
obuća poznata po svojoj kvaliteti, udobnost i skladnom dizajnu vole i cijene žene diljem svijeta. Profinjene i udobne sandale, lagane tenisice, cipele na visoku i punu petu u kojima noge izgledaju lijepo i zanosno nikad nisu bile povoljnije!


Gioseppo i Yokono obuća dostupna je u Mon Allure trgovini u Zagrebu (Importanne Galleria), FRODDO trgovinama u Zagrebu (Ilica 65), Puli (Ciscuttijeva 7), Varaždinu (Kapucinski trg br. 5), WESTGATE Shopping City Zaprešić, Požegi (Mesnička 1) te Bambi Karlovac. Web shop: http://shop.ivancica.hr/proizvodi/gioseppo/


Paul Green kolekcija dostupna je u Mon Allure trgovini u Zagrebu (Importanne Galleria), FRODDO trgovini u Zagrebu (Ilica 65), Puli (Ciscuttijeva 7), Varaždinu (Kapucinski trg br. 5), WESTGATE Shopping City Zaprešić, Rijeci (Užarska 2A), Požegi (Mesnička 1).