Božićni filmovi počinju u srijedu, 1. prosinca, a prikazivat će se sve do nedjelje, 9. siječnja 2022.! Da, bit će to šest božićnih tjedana jer na Pickbox TV-u najbolja je božićna atmosfera.

Izdvajamo samo neke od božićnih filmova koji će se prikazivati na Pickbox TV kanalu. Neka vas povede božićni duh – uživajte s obitelji i gledajte najbolje filmove.

NEKA SVAKI DAN BUDE BOŽIĆ

Zauvijek Božić (Forever Christmas) vrti se oko radoholičarke Sophie koja radi kao producentica reality showa. Kada počne raditi na blagdanskoj emisiji o Willu, prezgodnom tipu koji slavi Božić svaki dan u godini, ona se zaljubi u tog tajanstvenog i nevjerojatnog čovjeka te ponovno probudi svoju davno izgubljenu vjeru u Božić.

U zanimljivom blagdanskom filmu Dvanaest dana darivanja (12 Days of Giving) muškarac po imenu Baxter osvoji nagradu od 50 tisuća dolara kojom odluči unaprijed platiti darove za Božić strancima, i to pod pseudonimom Lucky the Elf. Što će sve zbog toga doživjeti i kako će razveseliti mještane malog gradića pogledajte u ovom božićnom filmu!

TOPLE OBITELJSKE PRIČE NAJTOPLIJE SU ZA BOŽIĆ

Neobičan božićni film Djed za Božić (A Grandpa for Christmas) vrti se oko Berta O’Reileyja koji, nakon dugogodišnje karijere pjevača i plesača u showbusinessu, napokon ide u mirovinu. Tek što počne planirati prodaju kuće i preseljenje u dom, naglo postaje djed devetogodišnjoj unuci Becci koju nikad prije nije upoznao.

Božić u Washingtonu (Christmas in Washington) predivan je film o dekoraterki Emily Barnes koja dobije priliku života – dekorirati belmarijsko veleposlanstvo za blagdane. Novi veleposlanik Magnus Anderson pak nema vremena za praznike. Emily pokazuje Magnusu koliko Božić može biti čaroban, a ubrzo će letjeti iskre…

U dirljivom obiteljskom filmu 12 pasjih dana do Božića (12 Dog Days Till Christmas) problematični tinejdžer dobiva zadatak raditi u skloništu za spašavanje životinja u sklopu svog društveno korisnog rada. Prisiljen je prihvatiti blagdanski duh kada ga angažiraju da pomogne pronaći domove za dvanaest neželjenih pasa prije Božića.

Na Pickbox TV-u najtoplija je božićna atmosfera. Veselite se svaki dan uz božićni program te proživite divne filmske trenutke iz topline svoga doma!