Ponekad iz raznih razloga nismo u mogućnosti imati odnose s partnerom. To može biti uslijed bolne menstruacije, visokog stupnja trudnoće, raznih zdravstvenih razloga s obje strane, a može biti i da ste na početku veze i ne želite još otići do kraja. Manish Yadav, vlasnik bloga ‘Love finds its Way’ donosi zanimljive savjete koji će garantirano paliti kod svakog muškarca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @chiquebook

Naučite biti intimni bez samog sexa

Svome partneru možete zagolicati maštu zanimljivim ‘sextingom’ odnosno zavodljivim dopisivanjem. Autor je naveo primjer svoje supruge koja mu je poslala SMS kako ga danas nakon posla očekuje iznenađenje – igranje igre čija će pravila objasniti kasnije. Ako pošaljete ovakvu poruku i najšutljiviji muškarac zasigurno će imati nekoliko pitanja. No, važno je zagolicati im maštu i ne otkrivati previše detalja. Možete natuknuti da će recimo postojati jedno pravilo koje ne smije prekršiti i da za njega slijedi nagrada. To može biti sve od toga da dodiri ne smiju prijeći granicu od struka nadolje pa do toga da ćete isprobati igranje uloga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @chiquebook

Prisjetite se moćne strasti poljubaca

Ako ste već neko vrijeme u vezi ili braku sigurno se s nostalgijom prisjećate početnih susreta koji su bili ispunjeni brojnim poljupcima i zagrljajima. Nekoliko godina poslije to se pretvorilo u kratku pusu prilikom odlaska i dolaska s posla. Dokazano je da se dugogodišnji partneri rijetko kada baš ljube ‘na francuski način’ osim ako to ne vodi sexu. Većina muškaraca neće imati problema s time da strastveno sočno ljubljenje ne vodi nužno i sexu, a svakako ubacite i sexy dodire preko odjeće i romantična šaputanja.

Akcija, ali uz poštivanje pravila

Ako ste odlučili da tu večer nećete imati odnose, onda je jedino zabavno da se toga i držite. Prepustite se uživanju, možete i skinuti odjeću kako bi istraživali jedno drugog, no ako akcija krene u nedopuštenom smjeru, lagano uzmite partnerovu ruku i vratite na dio tijela koji je dopušten. Ili umjesto toga možete reći ‘ne’ na zaigran i zabavan nači. Ovo bi trebalo biti zabavno i opuštajuće iskustvo za obje strane, nikako ne agonija. Možda ste jedna od sretnica koja je već shvatila ili će iz ove akcije shvatiti da orgazam može postići i samo stimulacijom bradavica. Istražite sve ‘dozvoljene’ opcije!

Oralni seks: kada više ne možete izdržati izazov

Tehnički i dalje se ne upuštate u odnose, no ovo je najbliže tome i većini pričinjava najviše zadovoljstva. Prilika je to da izvježbate svoju tehniku bilo oralno ili rukom te naučite što se vašem partneru zaista sviđa, a i vama isto tako. Slobodno ubacite i ‘dirty talk’, s obzirom da ovoga puta oralni sex nije predigra nego glavna stvar, vjerojatno će dulje trajati i biti uzbudljiviji.

V.V.