Mnogi će se složiti da je Dubrovnik jedan od najljepših gradova na svijetu! Zbog svog srednjovjekovnog duha,  Dubrovnik mami brojne filmske producente, a najpoznatija serija koja se posljednjih godina snimala u Dubrovniku je Game of Thrones.

Kreativna radionica ‘Iz Škafetina.’ smještena u Dubrovniku iza kojeg stoji domišljata mama Marijela Spajić svoju inspiraciju za tortu je našla upravo u popularnoj seriji ‘Game of Thrones’, a dubrovačke zidine njene torte izgledaju spektakularno!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#gameofthronescake #tortaigraprijestolja

Objavu dijeli Iz škafetina (@iz.skafetina)

Torta je toliko fascinantna da ju je šteta načeti, međutim Marijela Spaić koja kaže da uživa u svom hobby artu na vrlo lukav način prekida sva naša premišljanja i naglašava kako u donjem katu prevladava čokoladni okus dok u gornjem katu možemo uživati u okusima kokosa i vanilije! Pa vi sad ostanite ravnodušni!
Da podsjetimo, prva torta koja nas je očarala je Ferero torta Harry Potter na koju bi bio ponosan i sam Albus Dumbledore.

Najnovije slastice ‘Iz Škafetina.’ pratite na FB stranici ili na Instagramu https://www.instagram.com/iz.skafetina/

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#birthdaycake #violincake #handpaintedcake #musicalcakes #beautifulcake #edibleart #artcake #rođendansketorte #violinatorte

Objavu dijeli Iz škafetina (@iz.skafetina)

A.M.