Zločesti dečki zauvijek donose savršenu kombinaciju akcije i humora

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vratili su se kako bi još jednom, po posljednji put, u zajedničkoj akciji na svoj osebujni zločesti način kriminalce strpali tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka. Riječ je o filmu „Zločesti dečki zauvijek“ koji je savršena kombinacija akcije i humora koja će nam ove zime uzburkati krv u žilama.

 

View this post on Instagram

 

Whatcha gonna do when they come for you? #BadBoysForLife – in theaters January 17th.

A post shared by Bad Boys (@badboys) on

Dugo očekivani nastavak kultnog filma o omiljenim zločestim dečkima vraća nam se ovog siječnja na velika platna a hoće li ovaj treći nastavak opravdati slavu svojih prethodnika provjerite u najnovijem traileru filma koji je upravo objavljen.

Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji, ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus (Martin Lawrence) svom dugogodišnjem partneru Mikeu (Will Smith)  najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju. Njih dvojica sada, po posljednji put kao zločesti dečki, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora. Jer oni su – Zločesti dečki zauvijek.

Film “Zločesti dečki” s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku diljem svijeta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi nastavak, snimljen 2003. godine,ostvario je još veći uspjehte je i film i glumce lansirao na vrhove ljestvica.

Nakon dugih 15 godina fanovi će napokon doći na svoje uživajući gledajući omiljene zločeste dečke u još jednoj fantastičnoj akciji.

Zločesti dečki zauvijek u kinima od 16. siječnja

 

View this post on Instagram

 

That’s a wrap. #BadBoysForLife 1.17.20 // 🔁: @willsmith

A post shared by Bad Boys (@badboys) on

Midas Widget

Ostavite komentar