Zaks pripremio novu kolekciju za romantike, zaljubljene i sanjare!

Okrugle zlatne zlatne naušnice_1440kn, zlatne naušnice cvjetovi_1320kn, zlatna narukvica 6360,00 kn

Ljubav ne poznaje godišnja doba i prisutna je sve dane u godini, a u posebnim prigodama poput Valentinova doza romantike osjeća se na svakom koraku.

 

View this post on Instagram

 

Ideja za dar s kojim ne možete pogriješiti – zlatni prsten sa cirkonima! #ZAKS #ZazeliZauvijek #ZaksRomansa

A post shared by ZAKS (@zlatarne_zaks) on

Pravo je vrijeme za učiniti nešto neočekivano, odvojiti vrijeme za dragu osobu i podsjetiti je da je voljena. Za takve posebne trenutke iz zlatarnica Zaks pripremili su novu kolekciju posvećenu romanticima, zaljubljenima i sanjarima.

 

View this post on Instagram

 

Jeste li ljubiteljica slojevitih ogrlica ili mnogobrojnih prstenčića? #ZAKS #ZazeliZauvijek #ZaksRomansa

A post shared by ZAKS (@zlatarne_zaks) on

Najpoznatiji simbol na svijetu – srce, tako je dobilo svoju zlatnu izvedbu u bijeloj i žutoj varijanti, sa cirkonima ili kao uvijek tražena klasika.

Zlatna ogrlica_2460kn

Uz raznolike oblike globalno popularnog znaka ljubavi pojavljuje se još jedan pripadajući motiv, znak beskonačnosti koji savršeno upotpunjuje priču o vječnoj privrženosti. “Ovog Valentinova darujte ljubav i ista će se vratiti višestruko upakirana u Zaks poklon kutijicu”, poručuju iz zlatarnica Zaks. Više informacija potražite na www.zaks.hr

Zlatne naušnice okrugle velike_1800kn; zlatne naušnice infinity_940kn; zlatne okrugle naušnice_720kn; zlatne naušnice srca_770kn; zlatne naušnice_2250kn

#ZaksRomansa

Ostavite komentar