Zagreb ovacijama pozdravio čudesni Cirque du Soleil

Zagreb, 8. prosinca 2018. –Najpoznatija svjetska izvođačka skupina sinoć je u zagrebačkoj Areni priredila nevjerojatan scenski, vizualni i produkcijski spektakl. Gotovo dva sata uživanja u čaroliji Cirque du Soleila i izvedbi TORUK – The First Flight publika je nagradila gromoglasnim pljeskom, a ovacijama su sa pozornice ispratili “plava bića“ koja su sve ostavila bez daha. Danas su na rasporedu čak dvije izvedbe, a za onu završnu, koja je na rasporedu u nedjelju u 15.30 sati, najavljeno je posebno iznenađenje! Dan koji najradije provodimo u društvu obitelji obilježit će se posebnim obiteljskim ulaznicama koje se odnose se na mjesta na gornjoj tribini, a paket po cijeni od samo 750 kuna uključuje četiri ulaznice.

 

View this post on Instagram

 

Cirque du Soleil – Toruk

A post shared by Danijela Galjanic (@aleinad.dg) on

Pet aviona i 35 kamiona bilo je potrebno da sva oprema stigne do naše najveće metropole, a tim od sto ljudi, koji uključuje 43 izvođača, već tri i pol godine putuje po svijetu prenoseći jedinstvenu poruku naroda Na’vi.

 

View this post on Instagram

 

Cirque du Soleil – TORUK. Odlično!

A post shared by Dragan Perakovic (@draganperakovic) on

Neobična plava bića za ovu su predstavu morala naučiti više od dvije tisuće riječi izmišljenog jezika, nose kostime u nekoliko različitih nijansi plave, a osim vještine zahtjevnog šminkanja, morali su savladati i specifične pokrete te zvukove specifične za različite Na’vi klanove.

 

View this post on Instagram

 

Cirque du Soleil – Toruk

A post shared by Danijela Galjanic (@aleinad.dg) on

Jedan od najupečatljivijih trenutaka svakako je zadivljujuća interpretacija glavne vokalistice čiji je moćni sopran u nekoliko navrata ostavio cijelu Arenu bez daha te cijeloj predstavio dao posebni emotivni pečat. 40 projektora imali su zadatak oživjeti Pandoru, a vjerno su dočarali efekte potresa, vulkanskih erupcija te divljih rijeka. Nakon posljednje izvedbe u Zagrebu ova će se čudesna zabavljačka trupa zaputiti prema Saudijskoj Arabiji, a potom i prema Barceloni.

 

View this post on Instagram

 

Cirque du Soleil – Toruk

A post shared by Danijela Galjanic (@aleinad.dg) on

Među oduševljenom publikom našla su se poznata lica poput Bojane Gregorić Vejzović koja je stigla u društvu kćeri Zoe, Nataše Janjić, Larise Lipovac Navojec, Damira Kedže, Zsa Zse, Semente Rajhard, Antonije Šole te brojnih drugih.

 TORUK – The First Flight danas je na rasporedu u 15.30 sati i 19.30 sati, a posljednja izvedba u nedjelju u 15.30 sati. Ulaznice se mogu osigurati putem sustava Eventim.

Cirque du Soleil uvijek nastoji biti inovativan stoga je samo za ovu predstavu osmišljena interaktivna aplikacijakoja povezuje publiku kao nitko te podiže iskustvo na potpuno novu razinu. Aplikacija TORUK – The First Flight  može se preuzeti za iOS i Android pametne uređaje.

Više informacija može se pronaći na službenoj Facebook stranici, dok se sve novosti i informacije o Cirque du Soleil mogu pronaći na službenoj internetskoj stranici, Twitter, Instagram i @Cirque Snap Snap chat profilu.

 

Ostavite komentar