Za ovom su haljinom svi poludjeli!

Upoznajte Ganni haljinu koja je preplavila ormare slavnih ličnosti i vlada uredom Voguea.
Haljinu koja je postala ljetni hit u neonskoj zelenoj nijansi potpisuje . Vogue moli da se razlikuje. Stil koji dominira Vogue Houseom tijekom ovog danski majstor nekonvencionalnog stila, Ganni.

Već šest djelatnica Voguea ju posjeduje, a sve imaju različit modni izričaj i ne bi voljele da ih se smatra podložnima trendovima. Danska kampanja ‘Ganni Girls’ pametno je pretvorila Instagram u izlog trgovine koji doseže 624.000 pregleda.

Carolina Augustin, Vogueova asistentica za modu, koja je prošlog tjedna nosila haljinu bila je zaustavljena čak četiri puta na ulici u 15 minuta, i misli da je to dojmljiva neonska boja. Kad je stigla do puba u zapadnom Londonu, konobarica koja joj je poslužila piće odmah se raspitivala gdje je kupila haljinu.

Naomi Pike, urednica Voguea, kupila je haljinu prije dva tjedna izjavila je ‘Nosila sam je na plažu sa sandalama i na večernje izlaske s disko torbom. Još bolja vijest: Pere se na 30 stupnjeva u stroju i ne treba glačanje.’

 

View this post on Instagram

 

Last Sunday in that Ganni dress 💚at one of my favourite spots in London @italo_vauxhall_ (little Edmund is kind of sweet too)

A post shared by Naomi Smart (@naomismartuk) on

U Ganni ponudu zavirite ovdje🙂

Midas Widget

Ostavite komentar