Yamamay predstavlja prvi nagovještaj ljeta

Gornji dio 229,00 kn, donji dio 149,00 kn, jednodijelni kupaći kostim 449, 00 kn, gornji dio 229,00 kn, donji dio 149,00 kn

Kako se diljem svijeta ponovno otvaraju sve trgovine, tako je i Yamamay spreman na redizajn i oblikovanje budućnosti brenda, ponovno polazeći od ljepote Italije i njenih pozitivnih značajki koje nas sve pozivaju na uživanje u ljubavi i životu. Naravno, nemoguće je izbrisati slike svih teških trenutaka koji su nas zadesili proteklih mjeseci, ali brend nije mogao dočekati da predstavi prvi nagovještaj ljeta: predivnu obalu Napulja s poznatim plažama i fascinantnim pejzažima koja nas u jednom trenu prebacuje u onu pravu ljetnu atmosferu i dane bezbrižnosti koji su nam svima nedostajali.

Nova kampanja Yamamay Summer 2020. podsjeća na tipičan dan na suncu, uključujući romantične igre na vodi, čitanje knjiga, ukusnu mediteransku hranu i predivne šarene kupaće kostime.

‘’Još prije izbijanja pandemije, kako bismo povećali svijest naše publike i kupaca, odlučili smo posvetiti našu ljetnu kampanju 2020. odnosu između ljudske vrste i prirode.

Yamamay nastavlja put ka održivijem modnom sustavu: podupiranje fonda ‘One Ocean’ za zaštitu oceana i širenje ponude proizvoda izrađenih od materijala s manje utjecajnih proizvodnih procesa…’’, istaknuo je Gianluigi Cimmino, predsjednik uprave Pianoforte Holdinga.

Yamamay je sada spreman za ponovno pokretanje i dobrodošlicu kupcima u svojim trgovinama uz sve potrebne mjere predostrožnosti kako bi zaštitili svačiju sigurnost. Svi prostori, garderobe i odjevni predmeti sanirani su i podvrgnut će se kontinuiranom čišćenju, u skladu s higijenskim standardima. Također, fizička udaljenost između kupaca i prodavača bit će i dalje osigurana kako biste bezbrižno uživali u ljetu uz Yamamay.

Kupaće kostime iz najnovije kolekcije potražite online i u odabranim Yamamay trgovinama.

ZAGREB
Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6
City Center One West, Jankomir 33
City Center One East, Slavonska avenija 11 d
Ilica 23
Westgate Shopping City, Zaprešićka 2

RIJEKA
ZTC, Zvonimirova 3
Korzo 8°

ROVINJ
Trg na lokvi 2
Carera 25

POREČ
Trg Slobode 1

PULA
Ulica Sergijevaca 63
MAX City, Stoja 14a

SPLIT
City Center One, Vukovarska 207
Marmontova, Tončićeva 2
Joker centar, Put Brodarice 6
Mall of Split, Josipa Jovića 93
Krešimirova 5

ZADAR
Široka ulica 14 – Kalelarga

ŠIBENIK
Ulica  kralja Tomislava 17

HVAR
Trg Sv. Stjepana 18

DUBROVNIK
Downtown, Vukovarska 13
SUB City, Šetalište dr. Franje Tuđmana 2a/ Mlini
Stradun, Placa 7

Midas Widget

Ostavite komentar