Vruće iz SAD-a! Vraća se vaša omiljena kraljica!

Premijerno u regiji – četvrta sezona Kraljevske obitelji prikazivat će se na Pickboxu tek nekoliko sati nakon američke premijere

Raskalašena američka sapuničasta dramska serija Kraljevska obitelj temelji se na romanu Falling for Hamlet spisateljice Michelle Ray, a radnja se vrti oko fiktivne britanske kraljevske obitelji smještene u moderni London. Oni imaju sve, žive u izobilju, ali s njihovim titulama dolazi i cijena dužnosti i javnog života bez privatnosti.

„ Jako je zabavno glumiti kraljicu Helenu, manipulativna je, glamurozna i upitnog morala. I dalje se ne zna je li više heroina ili je ipak zločesta. Ona je kontroverzna kraljica koja voli svoju djecu, ali želi ih kontrolirati“, rekla je zvijezda serije Elizabeth Hurley čiji je 15- godišnji sin Damien dobio gostujuću ulogu razmaženog princa Hansela von Liechtensteina.

„Nesumnjivo se mogu povezati s tim koliko je kraljica Helena zaštitnički nastrojena prema svojoj djeci – sigurna sam da se tako osjeća svaka majka. Istraživala sam pravu kraljicu i kako se ponaša obnašajući svoje javne poslove. Kad biram kostime, pokušavam zamisliti kako bi se danas odijevala princeza Diana“, govori 52-godišnja glumica koju obasipaju komplimentima za njezin odličan izgled jer je, s druge strane, u mnogim scenama razgolićena. Navela je i kako je inspiraciju za lik kraljice Helene pronašla u kombinaciji Joan Collins iz Dinastije i Cruelle De Vil iz 101 dalmatinca.

No, ono što vam sa sigurnošću možemo obećati jest da u četvrtoj sezoni, kao ni u prethodne tri, neće nedostajati intriga, skandala, seksa, afera, raskalašenih zabava te mnogobrojnih tajni koje se kriju između zidova britanskog dvora.

Serija je nedavno doživjela i vlastiti skandal „iza kulisa“ kada je redatelj i scenarist Mark Schwahn otpušten zbog optužbi o seksualnom zlostavljanju svojih kolegica dok je radio na seriji One Tree Hill. Ekipa Kraljevske obitelji također se pobunila protiv Schwahna prozivajući ga za „ponavljajuća neželjena seksualna uznemiravanja ženskih članova ekipe na snimanju.“

Nove epizode četvrte sezone Kraljevske obitelji pratite premijerno i ekskluzivno u regiji svakog ponedjeljka na Pickbox.tv!

Midas Widget

Ostavite komentar