Vaši najsretniji mjeseci u 2020. godini na temelju vašeg horoskopskog znaka

2020. godina donosi ugodna iznenađenja za svaki horoskopski znak. Dok će neki znakovi iskoristiti sve profesionalne mogućnosti, drugi će napokon pronaći najveću ljubav svog života.

Saznajte za vrijeme kojih mjeseci su nam naklonjene zvijezde i na što bi se trebali orijantirati kako bi iskoristili povoljan utjecaj planeta.

OVAN – Ožujak i listopad će vam biti sretni mjeseci u 2020. godini, pa je ovo savršen trenutak za potpisivanje ugovora i gledanje prema novim horizontima. Pazite s kime se družite i birajte samo ljude koje smatrate pouzdanima. Također, lipanj će biti povoljan mjesec za Ovna kako bi mogli donositi nadahnute odluke, naći posao ili upustiti se u vrlo profitabilne projekte.

BIK – Svibanj je mjesec kada se Biku smješi sreća. Ovo će biti mjesec kada će se njihovi snovi lakše ostvariti, otvoriti mogućnosti za sve njihove želje i uživanju u prvom godišnjem odmoru i obilježavanju mnogih romantičnih datuma. U svibnju, oni koji se odluče vjenčati brže nego što itko očekuje, mogu čak i otići na svoj medeni mjesec. To može biti i mjesec kada će se pokušati aktivirati u novoj domeni, u kojoj će kasnije imati obećavajuću karijeru. Najbolji mjeseci za godišnji odmor su lipanj i rujan, jer tada ćete imati najviše energije.

BLIZANCI – Lipanj, početak ljeta, najbolje je vrijeme za Blizance u 2020. Godini. To je trenutak kada su planeti na strani Blizanca. Ovaj novi mjesec štiti znak i sve projekte, ambicije i nade koje Blizanci imaju. Blizanci će imati priliku poboljšati svoj način života i konsolidirati svoje financije. S druge strane, to će ujedno biti i najbolje razdoblje za putovanje.

RAK – Travanj je najsretniji mjesec za znak Raka. Osobe rođene u ovom astrološkom znaku također će uživati u nekim dobrim danima u siječnju ili lipnju; međutim, Venera može ispuniti svoje najvažnije želje u travnju. U astralnoj konjunkciji ovog razdoblja, Venera će olakšati društveni život, prijateljstva, zajedništvo i profesionalne odnose. Rakovi mogu iskoristiti ovu konjunkturu kako bi pronašli drugi posao, uz pomoć svojih prijatelja. S druge strane, Venera će donijeti više ljubavi i preplaviti jedanaesterca koji više nisu vjerovali u ljubav romantičnim darovima.

LAV – Lavovi će u srpnju uživati u sreći i dobiti, pa je početak tople sezone najbolje razdoblje za ovaj horoskopski znak. Lavovima će sve ići glatko. Moraju biti uporni, ambiciozni i pokušati dobiti više od života jer imaju velike šanse da uspješno okončaju jedan od svojih složenih i skupih planova. S druge strane, Venera će također biti velikodušna u ljubavi, nudeći Lavovima prekrasna vremena u paru, bez obzira na dob.
VAGA – Vaga bi u potpunosti trebala uživati u ljetu i napraviti sve planove za odmor, zabavu i putovanja u kolovozu. Posljednji dio tople sezone bit će najljepše razdoblje u godini, a njihove nade i snovi lakše će se ostvariti. Čak će i skupe planove u kolovozu biti lako provesti, pogotovo ako će Vage uspjeti uštedjeti novac na proljeće, kako im savjetuje Merkur. Također, u kolovozu će učvrstiti svoju karijeru.

DJEVICA – Srpanj, prvi ljetni mjesec, blag je i topao, a najbolje je vrijeme za Djevice. Na jesen 2020. godine Merkur će biti izdašniji u pogledu novca, ali posebno u pogledu profesionalnih mogućnosti. Djevice koje nisu zadovoljne svojim poslom, radnim uvjetima i plaćom, imaju velike šanse za poboljšanje situacije u budućnosti. Čak i ako početkom 2020. godine sreća izbjegne Djevice, nestat će loših situacija i nesreće, a sreća će krenuti od srpnja. Ono što u siječnju, veljači ili ožujku nije dobro prošlo, sada će proći bez problema. Naš savjet: ne zadržavaj se, otvori novo poglavlje svog života. Sve će postati eksplicitno u kolovozu, posebno financijski.

ŠKORPION – Rujan će biti povoljan mjesec za Škorpione, koji će iskoristiti ovu posebnu astralnu konjunkciju. Počevši od ovog mjeseca imat će sreću u svemu što pokušaju postići, putovat će češće nego prošle godine, posebno ako imaju rodbinu u inozemstvu, imati će priliku uključiti se u zanimljivije projekte na poslu. Njihova perspektiva će se promijeniti i oni mogu pronaći nove izvore prihoda kakve nikada nisu predvidjeli proteklih godina.

STRIJELAC – Iako će nekima biti teško u listopadu, Strijelac uživa u dobrom periodu i nadoknađuje sve što je izgubio. Ovo je njihov mjesec milosti kada se sreća i ljubav isprepliću u mirnoj atmosferi. U tom razdoblju Strijelci mogu otkriti da će postati roditelji ili djedovi ili bake, ili mogu otkriti nove aktivnosti i izvore prihoda za cijelu obitelj. Iako obično nisu oprezni i ekonomični, planete će se u listopadu, studenom i prosincu pobrinuti za svoj proračun, pomažući im u dugoročnim ulaganjima.

JARAC – Sreća je na strani Jarca od prvog mjeseca u godini, a sve će biti prekrasno do travnja. U prvom tromjesečju nove godine Jarci trebaju isprobati sve, tražiti više od sebe, jer će imati priliku i sreću na svojoj strani. Ništa im neće smetati, imaju li jednostavne ili ambiciozne planove. Rujan će biti još jedan dobar mjesec, ali najbolje prilike za Jarca pojavit će se u siječnju.

VODENJAK – Početak 2020. godine dat će energiju Vodenjaku, izvući će ih iz svog zamornog rasporeda i donijet će nove mobilizirajuće događaje. Siječanj će biti izvrstan mjesec za odnose, profesionalne sastanke i dostignuća zbog utjecaja Marsa. Međutim, za Vodenjaka, najsretnije razdoblje započet će u veljači. Sada će se otvoriti nove perspektive i ako ih Vodenjaci ne iskoriste, imat će gubitke tijekom cijele godine.

RIBE – Ribe će imati prekrasnu godinu u rujnu 2020. Do tada, slijede sretnija razdoblja i lijepe prilike, ali listopad je mjesec koji će nadoknaditi sve njihove napore. Sredinom listopada Ribe će uživati u nagradama na poslu. Najsretniji će dobiti i bolju zaradu, zajedno s novim ponudama za posao ili atraktivnijim radnim projektima. Ribe orijentirane na obitelj dočekat će dolazak djeteta na svijet.

Midas Widget

Ostavite komentar