V.B.Z. predstavlja svjetske bestselere!

Samo ona zna što se dogodilo…Samo joj on može pomoći da progovori i ispriča svoju priču.

Alex Michaelides – Nijema pacijentica

Forenzički psihoterapeut Theo Faber dobiva posao u The Groveu, dobro čuvanom forenzičkom odjelu u sjevernom Londonu, gdje je već šest
godina smještena slikarica Alicia Berenson, nakon što je osuđena za ubojstvo supruga, poznatog modnog dizajnera Gabriela Berensona.

U večeri ubojstva policija je zatekla Aliciju samu u kući, u psihički rastrojenom stanju, pokraj suprugova tijela – Gabriel je bio upucan
nekoliko puta u lice – i samo su njezini otisci prstiju pronađeni na pištolju. Tijekom policijskog ispitivanja Alicia nije rekla ni riječ. Nije odgovorila ni na jedno pitanje. Nije progovorila ni kada su je optužili za Gabrielovo ubojstvo. Ostala je nijema i kada su je uhitili, odbijajući zanijekati ili priznati svoju krivnju. Jednostavno, Alicia nakon ubojstva svoga supruga više nikada nije progovorila.
Slučaj Alicije Berenson i njezine ustrajne šutnje dojmio se Thea Fabera od samoga početka: zašto je Alicija odbijala progovoriti? Što je trebala značiti njezina šutnja? Je li nešto skrivala?
Odlučnost u nakani da navede Aliciju da progovori i otkrije tajnu o tome zašto je ubila vlastita supruga, zamagljujući pritom na trenutke granice između terapeuta i pacijenta, odvodi Thea Fabera na zakučast put poniranja u vlastitu nutrinu i suočavanja s vlastitom prošlošću.

Urednik: Stjepan Ravić
Prevoditeljica: Ana Knežević
Biblioteka: Ambrozija
Godina izdanja: 2019.
Format: 15,5 x 23,5 cm
Broj stranica: 312

Cijena mekog uveza: 99,00 kn
Cijenatvrdog uveza: 149,00 kn

Zlatni kavez Camille Läckberg – MISTIČAN PSIHOLOŠKI TRILER AUTORICE KOJA JE PRODALA VIŠE 23 MILIJUNA PRIMJERAKA SVOJIH ROMANA

Ženska osveta – tako lijepa i tako okrutna!

Na prvi pogled, Faye ima sve. Savršenog supruga, prekrasnu kćer i luksuzan stan u najpoželjnijem dijelu Stockholma. Ali Faye se osjeća kao da je zarobljena u kavezu, a tamna sjećanja iz njezina djetinjstva u Fjällbacki progone je sve više. Nekad je bila snažna i ambiciozna žena, prije nego što se odrekla karijere zbog supruga Jacka i obitelji. Kad slučajno zatekne Jacka s drugom ženom, njezin se svijet raspada u komadiće. K tome, Jack zatraži razvod i Faye preko noći ostane doslovno bez ičega. Potpuno je slomljena i na dnu, sve dok ne odluči osvetiti se.

Zlatni kavez roman je o ženi koja je iskorištena i izdana, ali koja uspijeva preuzeti sudbinu u svoje ruke. To je dramatična i odvažna priča koja pomiče granice – anatomija osvete jedne žene koja je odbila biti žrtva.

CAMILLA LÄCKBERG jedna je od najčitanijih autorica na svijetu. Njezinih deset knjiga iz serije psiholoških trilera smještenih u priobalni švedski gradić Fjällbacku prodano je u više od 22 milijuna primjeraka i objavljeno u 60 zemalja. Ona je također uspješna poslovna žena i jedna od osnivačica investicijskog društva Invest In Her (Uloži u nju) koje se bavi ženskim poduzetništvom i borbom protiv rodne razlike u plaćama. Roman Zlatni kavez novi je korak u spisateljskoj karijeri Camille Läckberg u kojem je glavni lik snažna žena, nezaboravna Faye, a roman nosi poruku o ženskoj snazi, sposobnosti i ravnopravnosti.

Urednica: Sandra Ukalović
Godina izdanja: 2019.
Format: 15,5*23,5
Broj stranica: 292

Cijena MU: 99,00 kn
Cijena TU: 149,00 kn

 

View this post on Instagram

 

Camilla Läckberg Zlatni kavez Ženska osveta – tako lijepa i tako okrutna Na prvi pogled, Faye ima sve. Savršenog supruga, prekrasnu kćer i luksuzan stan u najpoželjnijem dijelu Stockholma. Ali Faye se osjeća kao da je zarobljena u kavezu, a tamna sjećanja iz njezina djetinjstva u Fjällbacki progone je sve više. Nekad je bila snažna i ambiciozna žena, prije nego što se odrekla karijere zbog supruga Jacka i obitelji. Kad slučajno zatekne Jacka s drugom ženom, njezin se svijet raspada u komadiće. K tome, Jack zatraži razvod i Faye preko noći ostane doslovno bez ičega. Potpuno je slomljena i na dnu, sve dok ne odluči osvetiti se. Zlatni kavez roman je o ženi koja je iskorištena i izdana, ali koja uspijeva preuzeti sudbinu u svoje ruke. To je dramatična i odvažna priča koja pomiče granice – anatomija osvete jedne žene koja je odbila biti žrtva. #vbzpreporucuje #vbz #camillalackberg #zlatnikavez #goldencage #triler #krimic #osveta #izdaja #stocitati #dobrostivo

A post shared by V.B.Z. nakladnička kuća (@vbz_books) on

V.B.Z. knjižare: ZAGREB, Branimir Centar, Kaptol centar· VELIKA GORICA, Zagrebačka 33· RIJEKA, Korzo 32 ·ZADAR,
Široka ulica 11 SOLIN, K Centar (ex Mercator), Matoševa 10· ČAKOVEC, Ulica kralja Tomislava 3; SLAVONSKI BROD, City
Colosseum, Josipa Rimca 7· ŠIBENIK, Knjižara FAUST VRANCIC, Ivana Pribislavića 4·internetska knjižara www.vbz.hr

Dobitnica u darivanju objavljenom 13. svibnja je Nada Jelovac i prijateljica koju je tagirala. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnica u darivanju objavljenom na Sretnoj mami 19. svibnja je Željka Bančić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnica u darivanju objavljenom 25. svibnja je Maja Šimunović i prijateljica koju je tagirala. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnica u darivanju objavljenom 12. lipnja je Julijana Šarić i prijateljica koju je tagirala. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnica u darivanju objavljenom 16. lipnja na Sretnoj mami je  Anica Imrek. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar