„UZMEM KOLIKO MI DAŠ“ – PREMIJERA NOVE PJESME I VIDEOSPOTA

Jelena Rozga

Ususret vrućim ljetnim danima Jelena je otpjevala neodoljivo zaraznu pjesmu prepunu pozitivnog životnog veselja. „Uzmem koliko mi daš“ novi je ljetni hit i videospot Jelene Rozge u kojem je napokon otkrila što je to njezina slaba strana.

                                     
“ Željela sam otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put – samo ljubav! Snimanje videospota će mi ostati još dugo u sjećanju jer nas je Istra dočekala burno  – jedan tren je sjalo sunce, drugi lijevala kiša, te je bilo prilično zahtjevno, no u isto vrijeme i jako zabavno snimati cijeli dan po takvom promjenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje” – ističe Jelena o novom projektu.

U društvu Jelene pojavljuje prezgodni mladi glumac Filip Palčić. Spot je sniman na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti te otkriti sve, pa čak i slabe strane.

M.Z.

Midas Widget

< Prijašnji članak
Summer Street Style

Ostavite komentar