UZ BAYWATCH JE STIGLO PRAVO LJETO, ALI NE SAMO TO…

Nakon petnaest godina otkako je emitirana zadnja epizoda popularnog serijala Baywatch, u kina je stigla dugoočekivana filmska ekranizacija. Zaštitni znak serije bilo je usporeno trčanje atraktivnih spasilaca plažama Los Angelesa –  Pamele Anderson i Davida Hasselhoffa, dok filmsku glumačku ekipu predvode Dwayne Johnson i Zac Efron.

Ideja o spasiocima koji se igraju detektiva je toliko fundamentalno smiješna da zavaravanje nikad ne stari.
Hvala Posejdonu što nam je dao Dwayne Johnsona ubojitu kombinaciju muške samouvjerenosti, Colgate osmjeha, savršeno isklesanog tijela i mišića koji se ne mogu naći čak ni u anatomskom atlasu, a on ih, gle čuda neviđena ipak ima, digao je ovaj film i podario želju svim ženama da nas spasi, trebalo nam to ili ne.Osobno, ne bih imala ništa protiv, dapače!

Kako Mitcha, zahvaljujući njegovom vrhunskom i dugogodišnjem iskustvu spasioca plaže, ništa ne može zavarati, on svojim nadnaravnim vještinama spašava djecu i žene koji se utapaju, izvlači djevojke u minijaturnim bikinijima s goruće jahte, a istančanim detektivskim njuhom otkriva i potencijalnu opasnost koja prijeti njegovoj plaži. U raskrinakanju prekrasne crnokose zločinke pomaže mu  njegova ekipica na čelu s mladim i bahatim, plivačkim rekorderom Matt Brody (Efron), koji je sve samo ne onakva osoba s kakvom Mitch voli surađivati.

Obrati, smijeh, akcija i dobra zabava kombinirana sa zaštitnim znakom kultne serije – trčanjem  atraktivnih ženskih spasilaca pješčanim plažama Los Angelesa –  garancija su dobre zabave koja je jučer bila upriličena u Kaptol Boutique Cinema.

Tom prigodom ekipa Polleo Sporta,  omiljeno zagrebačko kino nakratko je čak pretvorila u pješčanu plažu, a Mario Valentić pobrinuo se kako bi posjetitelji razgibali svoje mišiće – pokušavajući uhvatiti čokoladice Proseries Protein Bar.

Hvala ti Mario, na slasnom zalogaju uz koji mi je film bio još slađi.

I što još reći, osim – požurite u Kaptol Boutique Cinema, jer Mitch i njegov „crew“ čekaju…

Posjetitelji CineStara se uz kupljenu ulaznicu za film mogu dobro pripremiti za pokazivanje na plažama uz popuste do čak 40% na odabrane Polleo Sport proizvode, a uz jednu kupljenu Proseries Protein Bar čokoladicu, drugu čokoladicu dobivaju gratis.

Baywatch u distribuciji Blitza započinje s prikazivanjem u svim CineStar kinima od sutra, a kupnja ulaznica moguća je na blagajnama kina kao i online na http://www.blitz-cinestar.hr/najave-filmova/spasilacka-sluzba/4536/1/1

Rosie Kugli

Foto: Bojan Zibar i Polleo Sport

Midas Widget

Ostavite komentar