Trčanjem do vrhunske forme!

Ako Vas išta može motivirati na akciju za odličnom kondicijom, onda je to 42.2 Running Store  i IVA ŠARIĆ LEKO

Ljeto, mnogima najdraže godišnje doba, koje će se prema najavama pamtiti po iznimnim vrućinama, već kuca na vrata. A s time i naša želja da budemo fit i u dobroj formi pred godišnje odmore koje svi željno čekamo.

Otkako je 42.2 Running Store u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici otvorio svoja vrata, postao je omiljeni saveznik u misiji da što prije uskočimo u najdraži kupaći kostim i budemo zadovoljni svojim izgledom. Ovaj dućan specijalizirane sportske obuće i odjeće za trčanje otvorio je početkom godine svoja vrata svim trkačima, profesionalnim i svim ostalim ljubiteljima aktivnosti koja dokazano najbolje oblikuje naša tijela te oduševio brojne sugrađane. Među njima i prekrasnu Ivu Šarić Leko, veliku zaljubljenicu u ovu sportsku aktivnost, kojom započinje gotovo svaki dan.

Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica zna kako su zdrav način života i ova nezaobilazna tjelesna aktivnost idealan i neophodan spoj za održavanje tijela u fit formi, na kojoj bi joj pozavidjele i vrhunske sportašice. Iva je velika obožavateljica trčanja, stoga ne čudi kako joj je upravo 42.2 Running Store baza u kojoj se opskrbljuje najboljom sportskom opremom.

Uz ponudu vrhunskih sportskih brandova kao što su Adidas, Ascis, Saucony, New Balance, Mizuno, Brooks i brojni drugi, 42.2 Running store ponosi se i svojim educiranim osobljem, koje svakom posjetitelju pomaže u određivanju stanja forme, stručno ih savjetuje i preporuča opremu koja će im najbolje odgovarati za trčanje. Uz to, dućan nudi inovativne programe – yogu za trkače koja će pomoći u sprječavanju i saniranju ozljeda posebnim vježbama, opremljen je trakom za trčanje te svlačionicom s tušem koja će mnoge potaknuti da nakon dnevne doze trčanja požure u svoj omiljeni dućan kako bi se osvježili.

42.2 Running Store znakovitim se imenom poziva na duljinu najvećeg trkaćeg izazova i samim time ističe motivaciju za postizanjem cilja. Iva Šarić Leko pokazala je kako je i više nego spremna za cjelodnevna uživanja na najdražoj plaži, a ni drugima za isto ne treba mnogo – uz malo volje i vremena te omiljeni sportski dućan u Frankopanskoj 2a, brzo ćete zasjati u vrhunskoj fit formi.

Foto: Bojan Zibar

Midas Widget

Ostavite komentar