Stigli su L’OCCITANE adventski kalendari!

POKLONITE SVJETLOST PROVANSE!
Blagdani su ispunjeni sitnicama i trenucima koje jednostavno obožavamo: živahne boje, veselo raspoloženje, radost darivanja i vrijeme provedeno s našim voljenima. Čarobno razdoblje blagdana nadahnuće je za mnoge umjetnike – tako i za ilustratoricu Kanako… Kanako, rođena u Japanu, zaljubila se u Pariz – grad kontrasta u kojem pronalazi inspiraciju za svoje ljupke i ženstvene ilustracije.


KLASIČNI ADVENTSKI KALENDAR – Ovogodišnji klasični adventski kalendar sadrži niz neodoljivih proizvoda koji će oduševiti sve ljubitelje L’OCCITANEA. Razvezite crvenu mašnu, otvorite svoj kalendar i otkrit ćete svijet čarobne Provanse – slikoviti seoski trg, raspjevani dječji zbor, božićno drvce, balon na vrući zrak… i iznenađenje za svaki dan.

U ovom adventskom kalendaru pronađite omiljene L’OCCITANE proizvode, poput Karite kreme za ruke, Bademovog odličnog sapuna i zavodljive Eau de Toilette Arlésienne.

PREMIUM ADVENTSKI KALENDAR – L’OCCITANE, uhvaćen u blagdanski duh darivanja, predstavlja premium adventski kalendar u stilu luksuznog zlatnog ormarića s 24 ladice ispunjene uljepšavajućim poslasticama. Svaka ladica skriva miris, kremu za ruke ili pak tajnu za mladoliku kožu. Ovaj blistavi izbor L’OCCITANE proizvoda svečani je blagdan za oči – i sva vaša osjetila!

Klasični adventski kalendar dostupan je u svim L’OCCITANE trgovinama u Hrvatskoj i u web trgovini www.loccitane.hr. Premium adventski kalendar možete pronaći isključivo u zagrebačkim L’OCCITANE trgovinama Cvjetni, Arena i City Center one West te u web trgovini www.loccitane.hr.

 

Midas Widget

Ostavite komentar