SJEĆATE LI SE SVILENOG?

ZA NEKOLIKO ĆEMO DANA ZANIMLJIVOM SURADNJOM OBILJEŽITI 30 GODINA VELIKOG HITA <!–

Koliko vrijeme leti možemo vidjeti i po hitovima uz koje su neki do nas odrasli. Svileni je zaisgurno hit uz koji plešemo sve ove godine, hit koji će ove godine proslaviti 30 godina.


Danijela Martinović tada je bila mlada, vrckava pjevačica Magazina. Upravo će ova pjesma doživjeti jednu posebnu izvedbu na koncertu Neopisivo koji se održava u četvrtak, 24. listopada u Lisinskom u organizaciji Zaklade “Hrvatska za djecu”.

„Sunce grije, neka grije…neka skine ‘ko to smije smije…. haljinice bijele, kratke…. nek’ se vide noge slatke joj…….kikiriki, miki moj“ – pjevat će se u Lisinskom, no ovog puta u posebnoj izvedbi u novoj suradnji Danijele i Gelato Sisters. Ovaj atraktivni ‘pin up’ vokalni ženski trio sastavljen je od profesionalnih pjevačica s dugogodišnjim pjevačkim iskustvom u kojem se izmjenjuju članice Sanja Parmać i Neda Parmać, Romana Pavliša i Jana Fabijanić.

“24. listopada očekuje nas prvi nastup s Danijelom i jako nam je drago da nas je odlučila ugostiti na svom novom albumu u pjesmi Svileni! Taj smo prijedlog prihvatile istog trena jer smo mi svakako planirale obraditi pjesmu i uvrstiti je u naš domaći repertoar na kojem sada radimo jer je u tom boogie woogie ritmu i stilu kojeg obožavamo. Remake spota pjesme Svileni nas jako veseli, jer je upravo ova trideseta godišnjica idealan povod da oživimo ovu simpatičnu i veselu pjesmu i ukrasimo ju našim šarenim retro kombinacijama, čagicom i energijom koju Danijela nosi u sebi. Zbog toga se najviše veselim radu s njom! A i zbog toga što me podsjetila na dragog Đorđa Novkovića koji mi je bio svojevrsni mentor i često mi je spominjao Danijelu, njezinu iskrenu i prpošnu interpretaciju… Jedva čekamo koncert i spot i sve aktivnosti koje će prethoditi i slijediti.” – istaknula je Sanja Parmać, članica Gelato sisters u susret nadolazećem koncertu.

Sav prihod od prodanih ulaznica sa koncerta Neopisivo Zaklade „Hrvatska za djecu“ namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti. Cilj je, kroz ovo glazbeno putovanje, podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija te ih učiniti sretnijima. Koncert se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića te Gradske skupštine Grada Zagreba.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.

Midas Widget

Ostavite komentar