Sedam tipova muškaraca koje trebate izbjegavati pod obavezno!

Dobra vijest je da zaista postoje divni, zabavni i brižni muškarci. No, imajte na umu da postoji sedam tipova muškaraca koje biste trebali izbjegavati kako ne biste završili sa slomljenim srcem.

Ako tražite stabilnu vezu, nekoga s kim ćete dijeliti lijepe trenutke ili tražiti utjehu kada vam je teško, onda svakako zaobilazite ovih  7 tipova muškaraca koje donosimo u nastavku!

Sebični tip

Čini li vam se da se tip s kojim izlazite brine samo o sebi? Ako ste s nekim tko je sklon uvijek staviti svoje potrebe na prvo mjesto, pokazati malo interesa za vas i vaše želje, i tko se smatra najboljim stručnjakom za ovo ili ono, vrijeme je da shvatite da izlazite s nekim sebičnim i arogantnim. Kad muškarac ima prenapuhani ego, veza nema baš velike šanse.

Lažljivac

 Vrlo je iscrpljujuće kada izlazite s tipom koji često daje obećanja koja ne može ispuniti, izmišlja priče koje nisu istinite i drži vas u mraku o tome tko je on zapravo. Povjerenje je temelj svakog sretnog, ispunjenog i zdravog odnosa. Da bi vaša veza bila uspješna, morate se moći osloniti na njega kao na svog partnera. A ako izlazite s nekim tipom koji je sklon laganju i izmišljanju stvari, vrijeme je da se oprostite.

Svađalica

Muškarce koji su poznati po tome da se vole svađati i raspravljati, obavezno izbjegavajte. Oni se jednostavno vole svađati oko sitnica i s njima je jako naporno. Često zna osramotiti drugu stranu jer mu je bitno da je sve po njegovom, ne uzima u obzir kako se druga strana osjeća. Definitivno ne želite takvu vezu!

‘Igrač’

Dečki koji su igrači žele zadržati vaš odnos na površnoj razini, zbog čega su često nejasni u vezi, odbacuju ideju da vas upoznaju s prijateljima i obitelji. Ako tražite dugoročnu, predanu vezu, treba vam netko tko također traži traži duboku i smislenu vezu.

Tip koji se nikada ne trudi

Ako ste Vi ona strana koja ga uvijek kontaktira, planira i često se osjeća kao da morate učiniti sve kako biste održali vezu, onda je on tip kojeg treba izbjegavati. Ako vi ulažete puno, a ne dobivate ništa zauzvrat,već osjećate ravnodušnost s njegove strane, vrijeme je da provedete vrijeme s nekim drugim.

Bez samopouzdanja

Osim tipova koji su puni sebe, postoji i njihova sušta suprotnost, a to su tipovi bez trunke samopouzdanja. Takvi tipovi očekuju svakodnevna opravdanja za banalne stvari jer kako sumnjaju u sebe tako bi sumnjali i u partnericu.

Ženomrzac

Ako naletite na nekoga tko otvoreno pokazuje ogorčenje prema ženama, odšetajte i ne okrećite se!

 

Midas Widget

Ostavite komentar