Saznajte što vas čeka u ljubavi ovaj tjedan!

Tjedni ljubavni horoskop od 06.07 do 12.07

OVAN

Prva polovina tjedna donosi uživanje u vezi ili traženje srodne duše, dok će druga polovina tjedna mirno prolaziti pored vas. Mogući su simpatični susreti, no ne forsirajte. Samo polako i ne postavljajte si suvišna pitanja. Ono što treba, još nije stiglo.

BIK

Oni koji su u vezi, malo će se distancirati jedno od drugog. Oni slobodni, njihovo će ljubavno raspoloženje biti nešto manje, pogotovo krajem tjedna. Prilike za nova poznanstva će jenjavati, te će te početi gubiti nadu. Nemojte postati depresivni zbog toga.

BLIZANCI

Odličan tjedan za blizance. Slobodni, pronalazit će poznanstva na sasvim običnim mjestima. Oni u vezi bit će otvoreni i poletni, veseli, a to će širiti i na svog partnera. Mogli bi reći, bit će prpošni i lepršavi.

RAK

Uvijek jaki na emocijama, te sa velikom potrebnom za ljubavlju i sigurnošću. Možda bi malo trebali smanjiti doživljaj, prestati dramiti i naći neku zlatnu sredinu.

LAV

Želite jedno, osjećate drugo. No nedoumica je prolaznog karaktera. Sakupite energiju i pokušajte se dovesti u red, bez brige, uspjet ćete, jer sav taj kaos koji trenutno osjećate, samo je prolaznog karaktera.

DJEVICA

Trenutno se najbolje osjeća kod kuće ili nekom mirnom mjestu. Nije mu do velikog društva, brojnih okupljanja, te će stoga, oni koji su solo tako i ostati.

VAGA

Vagice u vezi postat će potpuno otvorene sa svojim partnerima, te će se mnoge strasti dodatno rasplamsati. Oni slobodni pak, bit će puni šarma, lako će ostvarivati nove kontakte. Stoga postoji i velika mogućnost upoznavanja većeg broja ljudi, a tko zna. Možda je među njima i vaša srodna duša.

ŠKORPION

Diskrecija i smirenje strasti naš je ovotjedni savjet. Ne uzimajte prigovaranja partnera previše srcu, a oni slobodni, neka udvaranja budu ipak malo nježnija i romantičnija. Krenite korak po korak.

STRIJELAC

Početkom tjedna imat ćete osjećaj da vas ljubav izbjegava, no to će nestati drugom polovinom tjedna. Ako se slučajno nađete isprovocirani, nemojte reagirati. Zanemarite.

JARAC

Ovo nije vrijeme za samovanje. Šarmantni ste, zavodljivi i privlačni drugima, stoga, iskoristite to! Velike su šanse za ljubav !

VODENJAK

Samcima će mašta raditi 100 na sat, dok će oni, koji su u vezi, vrijeme provoditi uz svog partnera u udobnosti doma. Potrebno vam je malo mira i povučenosti.

RIBE

Prestanite razmišljati o prošlosti, jer sadašnjost prolazi pored vas i mogli biste ju propustiti! Oni u vezi napokon će se slagati sa svojim partnerom te pronaći zajednički jezik.

 

 

Ana-Marija Karakaš

Midas Widget

Ostavite komentar