Savršen poklon za njega nakon stresa navijačke groznice

Vjerujemo da se nakon ovih utakmica pothitno trebate regenerirati:) Naše muške polovice prolaze kroz još veći stres, a bi bio red da se malo pobrinemo za njih, a odabir Nuxe Men seta za mušku njegu tijela, predstavlja savršen poklon za svakog muškarca. 

Nuxe me nset – za prirodnu i učinkovitu mušku njegu tijela – sadrži dva prirodna proizvoda izraženih muževnih mirisnih nota, prilagođena i osjetljivoj koži:

Nuxe men Višenamjenski gel za tuširanje s posebnom biljnom čistećom bazom neutralnog pH te ekstraktima hrasta i graba, nježno čisti lice, tijelo i kosu. Za pravi energizirajući osjećaj. Primjeren za osjetljivu kožu.

Nuxe men 24-satni zaštitni roll-on dezodorans bez alkohola i aluminijevih soli. Ne ostavlja bijele tragove na odjeći i sprječava nastanak mrlja od znoja. Muževan, drvenast i pikantan miris. Primjeren i za osjetljivu kožu.

Cijena Nuxe men seta iznosi 100,00 kn što je 30% povoljnije u odnosu na kupnju pojedinačnih proizvoda.Setovi su dostupni u dm prodavaonicama i ljekarnama diljem Hrvatske.

NUXE men linija namijenjena muškarcima, bazirana je na snazi aktivnih ekstrakata drveća, posebno odabranih zbog svojih svojstava:

  • HRAST i GRAB – umirujuće djelovanje
  • SANDALOVINA i FILODENDRON – obnavljajuće djelovanje
  • BAOBAB – obilna hidratacija
  • ARAUKARIJA –zaštitno djelovanje protiv prijevremenog starenja

NUXE men proizvode potražite u odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

A.M.

 

 

Ostavite komentar