Šanse za sretan brak prema astrologiji

Prema švicarskom istraživanju u kojem je sudjelovalo više od 700.000 bračnih parova, otkriveno je da neki horoskopski znakovi bolje funkcioniraju zajedno, za razliku od drugih kombinacija zodijaka.
Nasuprot statističkoj vjerojatnosti, prema kojoj sve kombinacije horoskopskih znakova trebaju biti otprilike jednako zastupljene, istraživanje je pokazalo da određeni spojevi znakova bolje odgovaraju od drugih.
Jarac (muškarac) i ribe (žena), ribe (muškarac) i škorpion (žena), blizanci (muškarac) i bik (žena), vaga (muškarac) i ovan (žena), ovan (muškarac) i jarac (žena).
Doduše, astrolozi navode kako za to postoji mnogo bitnih faktora – poput podznaka, godina, životnih planova, ali i ostalih astroloških aspekata. Iz ‘zvijezda’ se može iščitati hoće li neka veza biti živahna i harmonična ili tmurna i komplicirana. Prema tim izračunima neke astrološki kompatibilne osobe u realnom životu baš i ne funkcioniraju najbolje, kao i obratno. Ipak je astrološka pretpostavka samo pretpostavka koja može ali i ne mora u realnom životu funkcionirati.
M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar