Romantična blagdanska komedija ispunila sva očekivanja!

Romantična komedija u kojoj glavne uloge imaju Emilia Clarke, Henry Golding i Emma Thompson, inspirirana je glazbom Georgea Michaela i jednom od najpoznatijih božićnih pjesama ikada. Last Christmas je baš ono što očekujemo od romantičnog blagdanskog filma. Prati priču Kate (Emilia Clarke) koju cijelog života sreća nimalo ne služi. U početku priče ona traži posao pjevačice i luta Londonom paralelno radeći kao vilenjak u trgovini s božićnim predmetima. No, sve se mijenja kad upozna Toma (Henry Golding) koji ruši sve njene barijere i u kojeg se polako zaljubljuje.

Film su sinoć u Kaptol Boutique Cinema došla pogledati i brojna poznata lica među kojima su Nika Turković, Mateo Videk, Pamela Smoljanić, Dunja Ercegović, Zvona Vučković, Anita Berisha, Matea Miljan Rafaj i brojni drugi.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta čuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

Film je u svim kinima.

Midas Widget

Ostavite komentar