Prugasti dezen u Springfield kolekciji

Ovoga proljeća Springfield je pripremio neodoljivu dozu mornarskog stila, a ključni komadi sezone prizivaju toplije dane i proljetni stilski užitak!

Casual, suvremeno i prepuno detalja ono je što možemo očekivati u ovoj neodljivoj mornarski inspiriranoj kolekciji. Prugasti dezen vlada sezonom, a dolazi u crvenoj i plavoj varijanti, a garantirano jak vizualni učinak jamče odjevni komadi u bijeloj boji poput klasičnih majica kratkih rukava i haljina. Ove sezone se odvažite uživati u opuštenom izdanju uz zanimljivu maramu za glavu, jeans u bijeloj varijanti i maloj torbici koji su savršeni za lagano kombiniranje.

Springfield za njega predlaže novi trend u starom ruhu, naime riječ je o navy duhu koji se provlači kroz gotovo svaku proljetnu kolekciju. Ovog proljeća, on se poigrava s kombinacijom vertikalne i horizontalne prugaste grafike, trapera, ali i igre bloka boja. Plava i crvena glavne su palete boja različitih odjevnih predmeta poput vesti i bomber jakni. Jeans ove sezone možemo vidjeti u gotovo svim odjevnim komadima – od košulja, traperica do jakni. Mladenački i urbani izgled zajamčen je uz Springfield!

Gradska rutina, prve zrake sunca i zvuci muzike…ključni su elementi proljetnog okvira i pozdravljanja nove sezone. Proljeće predstavlja novi početak u godini, ali daje i nove prilike!

#Springisnew novi je koncept proljetne kampanje – a radi se gledanju naprijed kako bismo iznova proživjeli sve životne avanture.

Različiti trendovi ove sezone bit će dostupni u svim Springfield dućanima.  Springfield donosi prijedloge za suvremen i casual stil za najopuštenije izdanje do sada, a različiti odjevni komadi odlično se prilagođavaju gotovo svim situacijama kroz koje prolazimo na dnevnoj bazi.

Budite u toku i pratite sve nove komade Springfieldove proljetne kampanje na myspringfield.com ali i na društvenim mrežama YouTube, Facebook, Twitter i Instagram

 

Midas Widget

Ostavite komentar