Pronovias nudi besplatne vjenčanice zaručenim medicinskim djelatnicama širom svijeta!

Kako bi djelatnicama u bolnici donijeli zasluženu radost, Pronovias je najavio da nudi za buduće mladenke vjenčanice koje rade tijekom globalne zdravstvene krize.

Mnoge kompanije pokreću inicijative kako bi pomogle u borbi protiv Covid-19. Španjolska luksuzna kompanija Pronovias ovim se putem želi zahvaliti bolničkim djelatnicama.

Besplatne vjenčanice za sve zaručene bolničke djelatnice koje su pomagale u krizi.

Kako bi se zahvalio nesebičnom i marljivom osoblju na prvoj liniji bolnica za vrijeme pandemije korona virusa, Pronovias je najavio da svoje vjenčanice poklanja svim mladenkama koje budu među njima. Sve liječnice, medicinske sestre, spremačice, kuharice… obuhvaćene su ovom hvalevrijednom inicijativom.

Sve buduće mladenke, a da su zaposlene u bolnici mogu odabrati svoju vjenčanicu do 31. kolovoza 2020. u prodavaonicama Pronovias. Program koji je započeo u Kini početkom godine, sada je proširen i na ostale zemlje pogođene krizom Covid-19. Korištenje hashtaga #LoveConquersAll, njegov je cilj donijeti malo ljubavi i topline ovim junakinjama.

Pronovias također lansira posebnu kolekciju vjenčanica posvećenih ovim djelatnicama. Voditeljica grupe Alessandra Rinaudo također je dala svoj doprinos „Zbirci heroja“, posvećenu medicinskima radnicama, odabirom široke palete jedinstvenih vjenčanica. Opisala ih je kao „vojnike, neumoljive u svojoj borbi za izlječenje bolesnih.“
Sve mladenke zaposlene u bolnici koje su pomogle u ovoj krizi ispunjavaju uvjete za besplatnu haljinu od 31. kolovoza 2020. HEROES COLLECTION bit će dostupna isključivo u vodećim prodavaonicama.

Midas Widget

Ostavite komentar