Povratak kultnog modela Nokia 3310

HMD Global, predstavio je novu generaciju pametnih telefona Nokia, postavljajući tako novi standard dizajna, kvalitete i korisničkog iskustva svih modela. Željno iščekivana globalna linija uključuje tri nova pametna telefona: novi model Nokia 6, s iznimnim performansama i interaktivnom zabavom uz vrhunski i robusni dizajn; model Nokia 5, elegantni pametni telefon koji se savršeno prilagođava dlanu; i model Nokia 3, koji donosi do sad neviđenu kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Nova linija pametnih telefona koristi operativni sustav Android™ Nougatte nudi jednostavan i siguran doživljaj uz najnoviju inačicu sustava, a linija uključuje i Google Assistant. Predstavljanje označava i povratak modernog klasika, kultnog mobilnog telefona Nokia 3310, čije novo izdanje dolazi uz moderni dizajn.

Predstavljena skupina proizvoda predstavlja uvjerenje da bi svaki potrošač trebao imati pristup vrhunskoj kvaliteti, a ne samo oni koji koriste najznačajnije modele visokog ranga. Uz dobro promišljenu filozofiju dizajna koja je usredotočena na poboljšanje iskustva pametnog telefona na svakoj razini, svaka tehnička komponenta pomno je odabrana i integrirana u dizajn telefona kako bi imala najbolji mogući utjecaj na svakodnevni život korisnika. Utemeljena na značajkama nasljeđa Nokia telefona – kvaliteti, jednostavnosti i pouzdanosti – ova linija razvijena je za novu generaciju obožavatelja.

Na temelju želje da se pruži iskonska verzija operativnog sustava Android, korisnici mogu očekivati jednostavno i pročišćeno iskustvo bez nepotrebnih dodataka. Uz najnovije Google usluge i mjesečna sigurnosna ažuriranja, pametni telefoni Nokia čine vaš uređaj sigurnim i u skladu s posljednjom dostupnom verzijom sustava. Novi pametni telefoni Nokia uključuju najnoviju inovaciju kompanije Google, Google Assistant, čime je dodatno poboljšano iskustvo operativnog sustava Android. Naši timovi radili su skupa kako bi osigurali integraciju Google Assistanta i kako bi se razgovori s Google Assistantomna pametnim telefonima Nokia odvijali na jednostavan način.

Na kongresu je također najavljeno da će svjetski poznata igra Snake „dogmizati“ do srca ljudi kroz novu verziju dostupnu na Messengeru, koji je dio višestruke Facebookove platforme Instant Games. Nova besplatna igra Snake kreirana je tako da se može igrati sa skupinama prijatelja, što je čini još privlačnijom od prve verzije.

Nova linija mobilnih telefona Nokia s Androidom, koja je predstavljena povodom Svjetskog mobilnog kongresa (MWC), uključuje:

Globalno izdanje modela Nokia 6 – Kombinirajući vrhunsku izradu i prepoznatljiv dizajn s iznimnim zvukom te zaslonom5.5” full HD s impresivnom svjetlinom i bojama, Nokia 6 donosi izvanredno iskustvo pametnog telefona. Kućište je izrađeno od jednog komada aluminija serije 6000. Pametno pojačalo s dvostrukim zvučnicima omogućavakorisnicima iskustvo dubljeg basa i neusporedivu jasnoću zvuka, dok DolbyAtmos® donosi interaktivni doživljaj zabave. Uređaj će biti dostupan u četiri boje, Matte Black, Silver, Tempered Blue i Copper, po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 229 eura.

Nokia 6 Arte Black LimitedEdition– Nokia 5 Arte Black Limited edition poseban je model globalne linije Nokia 6. S prostorom za pohranu od 64 GB-a i 4 GB-a RAM-a, ovo izdanje kombinacija je najboljih karakteristika obitelji Nokia 6 u luksuznom crnom pakiranju visokog sjaja. Uređaj će biti dostupan po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 229 eura.

Nokia 5 – Ovaj model je profinjen i kompaktan pametni telefon koji se lijepo prilagođava dlanu. Nokia 5 je precizno izrađena od jednog komada aluminija serije 6000 kako bi se kreiralo lijepo oblikovano tijelo uređaja koje se neprimjetno nadovezuje na zaslon 5.2” IPS HD sa laminiranim staklomCorning® Gorilla®Uz mobilnu platformu Qualcomm® Snapdragon™430 i grafički procesor Qualcomm® Adreno 505, Nokia 5 donosi robusnu cjelovitu strukturu uređaja, pozornost na detalje i kvalitetu najboljeg dostupnog modela svim korisnicima. Uređaj će biti dostupan u četiri boje, Matte Black, Silver, Tempered Blue i Copper, po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 189 eura.

Nokia 3 – Ovaj impresivni pametni telefon dizajniran je kako bi pružio iznimno iskustvo uz do sada neviđenu vrijednost. S aluminijskim okvirom koji je precizno izrađen od jednog komada aluminija, zaslonom od 5”s laminiranimstaklom Corning® Gorilla®i neprimjetno integriranim širokokutnim prednjim i stražnjim kamerama od 8 MP-a, Nokia 3 unosi vrhunsku kvalitetu iskustva pametnog telefona u kompaktnu i elegantnu formu. Uređaj će biti dostupan u četiri boje, Silver White, Matte Black, Tempered Blue i Copper White, po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 139 eura.

Također su predstavljeni:

Nokia 3310 – Ovaj model predstavlja nanovo rođen moderni klasik. Tanka, lagana i iznimno otporna, Nokia 3310 je moderno izdanje jednog od najprodavanijih mobilnih telefona svih vremena koji morate zamijetiti. Uz nevjerojatno vrijeme razgovora od 22 sata i trajanje stanja pripravnosti od mjesec dana, svjež, šarolik i moderan dizajn modela Nokia 3310 predstavlja inovaciju u skladu s trendovima. Nokia 3310 bit će dostupna u četiri različite boje, Warm Red i Yellow, sa sjajnim izgledom kućišta, i Dark Blue i Greys matiranim izgledom kućišta. Uređaj će biti dostupan globalno po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 49 eura.

Dodatna oprema – Predstavljena je i linija dodatne opreme Nokia koja je u skladu s kultnom filozofijom dizajna. Kao savršen pratitelj ovih pametnih telefona, cjelokupna linija dodatne opreme Nokia uključuje nekolikomodela slušalica, prijenosnih i Bluetooth zvučnika, punjača za auto,maskica i štitnika za zaslone.

Nova linija pametnih telefona Nokia i osnovnih uređaja predstavljena je na Svjetskom mobilnom kongresu. Dostupnost na lokalnim tržištima bit će objavljena u drugom kvartalu 2017. godine.

Midas Widget

Ostavite komentar