Postanite njegova djevojka iz snova!

Dobra djevojka. Sigurni smo da takvih ima mnogo. Jeste li vi dobra djevojka? Niste sigurni?

To je žena koja će davati sve od sebe u želji da joj se sve to jednom i vrati. Ona se slaže sa svime što se sviđa njenom muškarcu jer misli da je to idealan recept da se njena veza održi. Takva žena svome muškarcu servira ručak od četiri slijeda, na srebrnoj tacni, uz najljepše ubruse, obučena u crvenu čipkastu spavaćicu, i to već treći dan nakon što ga je upoznala.

Recept je odličan. Ali za katastrofu!!

Naučite nekoliko pravila privlačnosti.

*dok vi trčite prema njemu, on bježi od vas

Nakon odličnog ručka, ona vaša spavaćica završit će na podu, a on daleko od vas. Smirite strasti. Pretjerano reagiranje prema muškarcu natjerat će ga da ima samo dva mišljenja o vama. Da ste očajni ili da spavate sa svakim muškarcem kojeg upoznate. To će umanjiti njegovo poštovanje prema vama, a time i želju da vas pobliže upozna.

Njegova žena/djevojka iz snova za ručak će mu pripremiti sendvič i još se k tome neće pretjerano truditi. Tek nakon nekog vremena servirat će mu pravi ručak, a on će se osjećati posebno. Samo zato jer ste se potrudili zbog i za njega.

*manja vlast, veći izazov

Dok on radi ono što voli, vi cupkate za njime i dosađujete se…samo zato da bi bili pored njega.

Nemojte zaboraviti da i vi imate stvari koje volite raditi. Ako se on malo ne žrtvuje zbog vas, dajte mu to i do znanja. Pritom ne mislimo da započnete svađu, ali dobro je koji puta i prigovoriti. Ne vrti se baš sve samo oko njega. Npr: ako ljubav ide kroz želudac, to ne znači da ćete se ubiti od kuhanja svaki dan. Možete ponekad otići u restoran ili naručiti pizzu.

*glavu visoko gore

Muškarci prihvaćaju vaš stav. Ako ste nesigurni u sebe, možete biti najljepša djevojka na cijelome svijetu, ali on to tako neće vidjeti. Samouvjerenost i samopouzdanje uvjerit će ga da ste baš vi ona prava i vrijedna truda.

*budite zvijezda i imat ćete obožavatelja

Nikako ne umanjujte vlastitu vrijednost i apsolutno nikako se nemojte uspoređivati sa drugim ženama. Ako primijetite da je u prostoriju, ili je pored vas prošla žena koja izgleda kao milijun dolara, nedajte se zastrašiti. Pravite se da je niste vidjeli i posvetite se onome što ste radili prije nego je ona prošla. Vaš muškarac primijetit će vaše samopouzdanje, a djevojka koja je upravo prošla već je zaboravljena i ne izgleda ni upola dobro kao vi.

Za kraj, ne zaboravite, i muškarci se boje, ali jako malo žena to zna.

Ana-Marija Karakaš

Midas Widget

Ostavite komentar