Popularne Crocs sandale šarmiraju ulice!

Zagreb, 12. kolovoza 2020. Ulazimo u drugu polovicu ljeta, ali najzabavniji trendovi tek dolaze! Sada ih možete istražiti s popularnim Crocsicama, najvećim proizvođačem inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme na svijetu.

 

View this post on Instagram

 

Priyanka Chopra Jonas loves Jibbitz 😍 Need we say more?!

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

Svojom prepoznatljivom siluetom, savršenom za sve odvažne modne buntovnike koji se ne boje kršiti pravila, kultni model Classic Clog je uz trendi Classic Crocs Slides, hit ovog ljeta za sve one koji se vole poigrati svojim stilom.

 

View this post on Instagram

 

What’s the funniest thing you’ve ever heard people call Jibbitz? P.S. “Fully Loaded” is the complete look 👌

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

Zajednička crta oba modela jest jedinstvena udobnost za one koji uživaju u modernim i udobnim ljetnim cipelama. Nadalje, pomoću odvažnih personaliziranih dodataka Jibbitza svatko može oživjeti svoje omiljene Crocsice malim simbolima koji svaki par sandala čine jedinstvenima. Poznate holivudske zvijezde i Crocs ambasadori kampanje “Budi ono što jesi”, Zoey Deschanel i Pryanka Chopra Jonas, također su spremne za bezbrižne ljetne dane u svojim razigranim Crocs sandalama.

 

View this post on Instagram

 

That Jibbitz assortment though 👏 You’ve done well.

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

Mladi koji su ludi za uličnom modom i žele izraziti svoju razigranu osobnost obožavaju klasične Crocs sandale te ih nose u dnevnim, večernjim i sportskim prilikama.

 

View this post on Instagram

 

Sharkbait, Oh Ha Ha! #Jibbitz

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

Za sve one koji ljeto provode noseći natikače, Classic Crocs Slides savršen su izbor budući da su trendi i da dolaze u širokoj paleti lijepih boja. Ono što klasične modele čini još posebnijima su čari dodataka Jibbitza pomoću kojih na odličan način možete personalizirati svoje omiljene Crocse i savršeno ih prilagoditi vašem individualnom stilu.

 

View this post on Instagram

 

Jibbitz are really bringing these slides to a whole new level. We’ll call this one punk chic 🧨

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

Ništa nije tako cool kao šarm personaliziranih dodataka Jibbitza kojima se svatko može izraziti i prilagoditi svoj par Crocsica svom osobnom stilu. Dolaze u različitim preslatkim varijacijama nudeći za svakoga ponešto –od starijih osoba sofisticiranog ukusa, tinejdžera nadahnutih uličnom modom i najnovijim digitalnim trendovima, do mladih koji vole provoditi svoje slobodno vrijeme u prirodi ili diveći se popularnim svjetskim znamenitostima. Ukrašavanjem svog omiljenog para Crocsica s personaliziranim dodatcima Jibbitza svatko može svakodnevno izraziti sve što ih čini jedinstvenima!

U vrućim ljetnim danima, Crocsice su odličan izbor za razne aktivnosti, uključujući provođenje vremena na obali, jer su izuzetno praktične i čine vaš odmor odvažnim i posebnim. Priuštite si razigrani ostatak ljeta!

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs (Hopper) Arena centar Zagreb i Crocs City Center One East Zagreb kao i na wellbie.hr.

Midas Widget

Ostavite komentar