Poklanjamo Sana čips i štapiće od jabuke!

Drage naše LIPADONE! (I LIPADONCI, pardon:)

Imamo odličnu vijest za vas! Od sada možete uživati u božanstvenim okusima bez granica! Nema više debljanja uz SANA ČIPS OD JABUKE SA ČOKOLADOM!

I tko je vidio gledati film bez grickalica, pa navalite! Razveselite svoje nepce!

Jer mi u suradnji sa Sana delikatesama darujemo 3 čitateljice/čitatelja sa po 7 vrećica Sana čipsa i štapića od jabuke! I samo da kažemo da je naša redakcija probala čips od jabuke sa tamnom čokoladom i garantiramo vrhunski okus, potpisujemo izjavu kod javnog bilježnika!

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “SANA”.

Dobitnike izvlačimo u petak 10. studenog 2017.!

Nagradno pitanje: U koju vrhunsku čokoladu je uronjen čips od jabuke?

Nemojte biti lijeni i pročitajte tekst do kraja pa ćete naći i odgovor na pitanje:)

Obavezni uvjeti:

  • Ako već niste obavezno polajkajte FB SANA delikatese
  • post na Facebooku od Lipadone komentirati, lajkati
  • tagirati u komentaru 5 prijatelja

Sretno svima!!!

Dragi svi, hvala svima na sudjelovanju, naši dobitnici su: Ines Gabin Dragojlov, Esmeralda Moravec i Snježana Budimir.

“U Sana delikatesama vjerujemo da je moguće uživati u grickalicama na jedinstven i zdrav način”, poručuje direktorica tvrtke Silvija Repić. Ova vijest jedna je u nizu pozitivnih priča koje prate ovo mlado poduzeće.

Iako je tek godinu i pol na tržištu, tvrtka Sana delikatese svoju uspješnu priču, nakon lansiranja Hummusa i Povrtnog mixa koji se prodaju na više stotina prodajnih mjesta diljem Hrvatske, nastavlja s ukusnim i zdravim grickalicama. “Spojiti hrskavu jabuku i vrhunsku čokoladu za nas kao ljubitelje gastronomskih užitaka bilo je pravo otkriće – predstavljamo Vam novih šest slatkih, a zdravih grickalica”, otkriva Silvija.

Uz pomoć posebne tehnologije sušenja koja čuva sve prirodne sastojke i vrhunsku kvalitetu Jonathan jabuka SANA delikatese donosi čips i štapiće fantastične hrskavosti i izvrsnog okusa. Iznimnu kvalitetu Čipsa od jabuke uronili smo u vrhunsku belgijsku čokoladu za nenadmašan doživljaj. Svaki ljubitelj čokolade pronaći će nešto za sebe: Čips od jabuke s mliječnom, bijelom ili tamnom čokoladom.

Iznimna hrskavost štapića od jabuke poziva na uživanje i igru – grickalice za koje djeci ne trebaju ograničenja. Uronjeni u vrhunsku mliječnu čokoladu bogatog okusa, pogodni su za svaku priliku i odlični za druženje jer ih svi vole. Proizvodi su bez glutena, a tri proizvoda imaju i veganski certifikat (Čips od jabuke Jonathan, Štapići od jabuke i Čips od jabuke s tamnom čokoladom). Ovi proizvodi predstavljaju novi način uživanja u grickalicama te se očekuje njihovo brzo pojavljivanje u većini prodajnih mjesta.

Više informacija dostupno je na www.sana-delikatese.hr.

Midas Widget

2 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Blazenka 11/07/2017 u 9:30 - Reply

    Obozavam grickalice

  2. Andreja 11/07/2017 u 11:40 - Reply

    Odlićni proizvodi koje sam probala ali od čokolade je zakon.Svi su super al od čokolade mo je najdraži

Ostavite komentar