Poklanjamo bestseller UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA!

Vjerujete li u čuda? Zar stvarno mislite da slučajnosti postoje? Kako god, vrijeme je da počnete vjerovati životu!

U suradnji sa portalom Čitaj knjigu poklanjamo jednoj čitateljici/čitatelju divnu knjigu UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA autorice Gabrielle Bernstein koja je predstavljena u Oprinoj emisiji Super Soul Sunday kao predvodnica misli nove generacije, redovno se pojavljuje kao stručnjak u emisiji dr. Oza, a The New York Times prozvao ju je „novim uzorom“.!

Na listi The New York Timesa nalaze se njezine uspješnice May Cause Miracles and Miracles Now. Autorica je i naslova Add More ~ing to Your Life i Spirit Junkie. Kao „duhovna aktivistica“ Gabrielle se nedavno udružila s Deepakom Choprom kako bi organizirali najveću svjetsku meditaciju za Guinnessovu Knjigu rekorda. YouTube ju je uvrstio u 16 YouTube Next Video blogera, a Mashable ju je imenovao jednom od 11 osoba čije inspirativne objave treba pratiti na Twitteru. Na Forbesovoj listi nalazi se među 20 najbolje brendiranih žena. O njoj se govorilo u brojnim medijima, kao što su ELLE, OWN, Kathy Lee & Hoda, emisija Today, Oprin Super Soul Sunday, The Queen Latifah Show, Anderson Live, Access Hollywood, Marie Claire, Health, SELF, Women’s Health, Glamour, Help Desk. Pojavila se i na naslovnici časopisa Experience Life Magazine.

Jedino što morate napraviti je odgovoriti na postavljeno pitanje te nam poslati svoje podatke: ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu i broj telefona. Mail šaljite na info@lipadona.com

Nagradno pitanje: Vjerujete li u čuda i zašto?

Nagradni natječaj traje do ponedjeljka, 23. listopada 2017.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA”.

Obavezni uvjeti:

  • ako niste lajkajte Fb stranicu Čitaj knjigu
  • u komentaru na FB-u tagirajte 5 prijatelja

Sretno svima!!!

Dobitnica je Snježana Drusany koja doista vjeruje u čuda i njen odgovor nas je motivirao da i mi zaželimo ponešto:)

 

Midas Widget

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Antonija Milkovic 10/18/2017 u 22:17 - Reply

    Vjerujem….moja sestra je zdrava nakon svega i to mi je dovoljno da VJERUJEM!!!!

Ostavite komentar