Ova preslatka vestica uljepšat će vam zimske dame, a možete ju nabaviti uz besplatnu dostavu!

Zima je doba godine kada se volimo ušuškati u meku i toplu odjeću. Volimo da je ona udobna, a opet lijepa. Još ako nađemo komad koji jednako dobro pristaje na traperice kao i na tajice, to je dobitna kombinacija, zar ne? Kako smo proteklih mjeseci navikli kupovati online, ove godine nastavljamo tu praksu. Za vas smo pronašli prelatku vesticu s ovčicama, a dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La_Vie_En_Rose (@la_vie_en_rose_style)

Vestica dolazi u 3 predivne boje: zelena, plava i ljubičasta. Zelenu možete kombinirati uz samt suknju iste boje, ljubičastu uz bijele hlače koje su nepravedno zanemarene zimi, a plava će izvrsno pasati uz tajice i traperice. Najljepši detalj ove vestice su upravo slatke male ovčice koje su bijele boje i napravljene od mekanog materijala, a ovakav dizajn uljepšat će vam i najhladniji dan!

Ugodan materijal sastoji se od pletiva u kombinaciji pamuka, poliestera i spandexa.  Udoban V izrez i 4 statement gumba čine da vestica lijepo pristaje i kada je nosite otkopčanu i zakopčanu. Kada je nosite otkopčanu ispod možete kombinirati klasične pamučne majice kratkih ili dugih rukava, a za zakopčanu opciju izvrsno će pristajati i lijepe košuljice.

Ponudu pogledajte ovdje.

Naša vestica je već u košarici, odabrali smo si plavu boju, a koju vi birate?

 

Midas Widget

Ostavite komentar