On ovome jednostavno ne može odoljeti!

Žene niti same ne znaju što sve rade kako bi se svidjele muškarcima. Ali tajna je jednostavno u opuštenosti i samopouzdanju.

A ovo je nekoliko stvari koje muškarci obožavaju vidjeti, čuti i raditi u krevetu.

Postanite inicijator

Muškarci jednostavno ne mogu odoljeti kada je žena ta koja ih potiče na sex. Pritom, neka to ne bude previše umjetno i odglumljeno. Ako muškarac stalno kreće u akciju, dobiva dojam da spavate sa njim samo zato jer on to želi. Pokažite mu da i vi želite njega jednako kao što i on želi vas.

Ne osuđujte na prvu

Ako je vaš odgovor ‘NE’, na svaku novu inicijativu koju muškarac potakne u krevetu, vrlo brzo on će izgubiti interes, a i želju da pokušava nešto novo. Možda bi o svemu trebalo razmisliti i popričati. Slažemo se sa time da valja odbiti neku situaciju koja bi vas možda dovela do opasnosti, ali u sexu valja istraživati. Tko zna, možda vam se itekako dopadne!

Prestanite se bojati

Gužva u tramvaju, autobusu, grozan šef koji vas maltretira cijeli dan, težak dan na poslu…želite se samo opustiti i odmoriti. Takve su situacije sasvim normalne, stoga se nemojte bojati odbiti svog muškarca. Ako ponekad odbijete sex, zbog sasvim normalnih i opravdanih razloga, neće biti smak svijeta. Također, nemojte se prisiljavati na nešto samo da njega zadovoljite, vjerujte nam, muškarci znaju kada nešto radite preko volje, a tada ni oni nisu zadovoljni.

Prihvatite njegovu mračnu stranu

Svatko od nas, pa tako i muškarci, imaju svoju mračnu stranu, onu u krevetu. Otkrijte ju i prihvatite, jer ako bolje razmislite, svi je imaju. To nužno ne mora biti nešto loše ili strašno, već intrigirajuće i zanimljivo. Doznajte što više jedno o drugome kako nebi imali potrebu tražiti taj dio negdje drugdje.

Samopouzdanje

Za muškarca, nedostatak samopouzdanja kod žene je najgora stvar koja postoji. Stoga, krenite u istraživanje i saznajte što ga pali.

Ne skrećite pogled

Bez obzira na veličinu i izgled, muškarci vole kada im žena daje do znanja da voli njegovo spolovilo, te ga se ne srami pogledati. Ako ste već goli, iskoristite to vrijeme za uživanje. Nemate se čega sramiti.

Muškarci nisu roboti

Svi imamo svoja ograničenja i nitko nije programiran da u određeno vrijeme napravi ono što se od njega očekuje. Ako mu je potrebno vremena da se oporavi i započne drugu rundu seksi igrica, to nije razlog zbog kojeg bi ga trebali kritizirati. Ili ako je možda prerano svršio. Situacija se mijenja svakodnevno, a tako i podražaji. I ženama je ponekad potrebna duža predigra.

Pružanje i dobivanje

Rijetke su muškarci koji ne vole oralni seks. Muškarcima je bitno da žena zna kako da ga oralno zadovolji, ali također bitno im je i da uživa kada im ga oni pružaju. Vrlo je bitno znati se opustiti tijekom oralnog seksa, jer samim time mu dajete do znanja da volite sebe i svoje tijelo, te da ste samopouzdani.

Povratne informacije

Muškarci žele znati rade li ono što vam godi ili ne. Stoga, upozorite ga ako nešto radi pogrešno ili vam se ne sviđa. Bolje recite ako ne uživate nego da patite više puta.

Nemojte vrištati

Uzdisanje i vrištanje je i više nego dozvoljeno u krevetu, no nemojte pretjerivati. Ne mora vas čuti ‘pola sela’, a opet nemojte ni biti tihe. Oni vole znati da vi uživate.

Budite sretne sa svojim tijelom

Vjerujte nam, muškarci ne primjećuju vaše strije ili pokoju kilu viška. Oni primjećuju vas i to koliko ste vi zadovoljna sobom.

Dotjerajte se

Ne samo preko dana već i navečer kada se spremate na spavanje. Za to nije potrebno trošiti ogromne količine novca i kupovati skupi čipkasti donji veš. Dovoljna će biti neka svilena spavaćica, a ispod nje rublje koje vam ističe obline.

Pokažite da je on onaj pravi

I muškarci uživaju u komplimentima jednako kao i žene. Pohvalite ga za nešto što je napravio ili vam pomogao, poljubite ga i zagrlite kada ste vani, njemu će to jako puno značiti.

Ne glumite

Sasvim je normalno da žena ponekad ne doživi orgazam, ali istodobno to ne znači da ne uživa u seksu. Stoga, nemojte glumiti da ste doživjele vrhunac baš svaki put. Umjesto glume, potrudite se da ga zaista doživite, ili jednostavno uživajte.

Ana-Marija Karakaš

Ostavite komentar