Omiljena serija Seks i grad vraća se na male ekrane!

seks i grad

Glavna zvijezda Seks i grada na Instagramu objavila teaser koji najavljuje povratak serije!

Neke glasine su predobre da bi bile istinite, ali čini se da je ova i predobra – i istinita! Sve istinske ljubiteljice serije i filmova Seks i grad  uvijek su se potajno nadale da će se omiljena četvorka vratiti na male ekrane i čini se da će im se želja napokon ostvariti.

Nakon što je u veljači 2004. emitirana zadnja epizoda serije koja je trajala čak 6 godina, fanovi su željeli još pa je tako 2008. godine snimljen i film te 2010. njegov nastavak. Tako smo barem na kratko mogli ponovo pratiti zgode i nezgode glamuroznih prijateljica, njihove savjete, modna izdanja, putovanja i ljubavne probleme. Činilo se da je drugi nastavak filma ujedno označio i kraj Sex i grad sage, no prevrtimo 11 godina u budućnost i eto nam vijesti o ponovnom okupljanju.

Sarah Jessica Parker koja utjelovljuje protagonisticu Carrie Bradshaw na svom je službenom Instagram profilu objavila i kratki video teaser koji je zapalio njezine fanove i zatrpao je komentarima poput “Je li to zaista istina?” “Sex i grad će se ponovo emitirati?”. Pogledajte i sami video:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

 

Čini se da se S. J. Parker nije šalila sa fanovima jer je i službeno najavljeno 10 novih epizoda pod serijalom naziva “And Just Like That..” (“i samo tako”). Iako smo se veselili vidjeti četiri glam djevojke ponovo zajedno u novim avanturama, izgleda da se jedna od njih ipak neće pojaviti u obnovljenom serijalu. Naime, sudeći prema prijašnjim najavama u medijima, Kim Cattrall koja je glumila karizmatičnu Samanthu Jones neće se pridružiti originalnoj četvorci u novom serijalu. Cattral je zahvaljujući svojoj uvjerljivoj ulozi u serijalu bila nominirana za čak 5 Grammya, a kada su još bile priče o trećem nastavku filma izjavila je da se neće vraćati snimanju. Očito isto vrijedi i za ovaj serijal, no nada ostaje da će je tri vjerne prijateljice uspjeti predomisliti, a fanovi tako doživjeti istinski povratak omiljene serije iz mladosti!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)

Midas Widget

Ostavite komentar